500 Punten judotoernooi in gymzaal Markkant

Foto: Bliemer Arashi Sport

In de gymzaal aan de Markkant in de wijk Vrachelen werd na 2 jaar weer het 500 punten judotoernooi georganiseerd door Bliemer Arashi Sport.

500 Puntentoernooi

Bij het 500 puntentoernooi kan men bij iedere 50 punten een medaille verdienen en bij elke 100 punten een nieuwe beker verdienen. Bij 500 punten ontvangt men de gouden beker er mag men niet meer deelnemen. Men is dan klaar voor het nog grotere werk, want tussentijds kan men aan andere instaptoernooien deelnemen. Vorige week streden in de gymzaal Markkant 140 deelnemers in 28 poules om die felbegeerde judopunten.

Puntenbekers

Arashi was deze keer voor de 10e maal gastheer en wist opnieuw een fantastisch evenement te organiseren. Bij de jongste jeugd werd veel gescoord met hakbijlen en bij de oudere jeugd zagen we mooi grondwerk. De oudste deelnemers lieten spectaculair judo zien met overnames, combinaties en tactiek. Genieten dus voor de ouders, liefhebbers en kenners! De 200 puntenbeker werd binnengehaald door Sven Velthuis. De 300 puntenbeker werd gewonnen door Pim Oerlemans. De gouden 500 puntenbeker was er voor Elof Henckens die nu klaar is met dit systeem.

Uitslagen

Eerste werden: Jax van Gils, Lennon Boer, Emma de Graauw, Chris van Bodegom, Colin van Loon, Daan Rollé, Beau Duchemin, Elof Henckens en Pim Oerlemans. Tweede werden: Owen de Graauw, Noah Pranger, Nant v.d. Bogaard, Merijn Wurth, Isaiah Rakic, Luka Katic, Pepijn van Loon en Noah v.d. Berg.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen