Maar liefst 40 teams op het Internationale Voetbaltoernooi bij TSC

Foto: TSC

Er werd afgelopen weekend door maar liefst 40 teams deelgenomen aan het grote Internationale Voetbaltoernooi bij TSC.

Internationaal voetbaltoernooi

Met grote clubs als Borussia, Mönchengladbach, FC Dortmund, Juventus, PSV, Vitesse en vele andere werd het Internationale Voetbaltoernooi bij TSC afgelopen weekend een waar spektakel. Met behulp van bijna 80 vrijwilligers werd de accommodatie omgetoverd tot een groot feestterrein waar aan alles was gedacht. Er waren, mede door het goede weer, heel veel toeschouwers op het toernooi afgekomen waaronder de nodige scouts.

Duitse finale

Uiteindelijk werd de finale een Duits onderonsje waar de mannen van Mönchengladbach met strafschoppen de finale wonnen van Dortmund in de gouden poule. PSV was voor de derde plaats Vitesse te snel af en stonden dus ook voor een ereplaats op het podium. Opvallend detail bij PSV was wel dat hun uitblinkende aanvoerder van 13 jaar inmiddels voor een niet genoemd hoog bedrag zijn overstap gaat maken naar Feyenoord.

Voetbalspektakel

Burgemeester Mark Buijs kreeg de eer toebedeeld om de bekers uit te reiken. Voor volle tribunes rondom het hoofdveld werden de winnaars in het zonnetje gezet. Er kwam er een eind aan een pracht voetbalspektakel . Zo geweldig iets wat zijn weerga in de wijde omgeving regionaal maar ook internationaal niet kent. De 13-jarige jeugdtalenten van TSC zelf eindigden op een keurige 14e plaats in de zilveren poule.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen