Nieuwe gediplomeerde trainers voor VV Oosterhout

Foto: VV Oosterhout

VV Oosterhout leidt haar eigen trainers op en recent hebben er weer enkele enthousiastelingen hun diploma gehaald.

Filosofie VV Oosterhout

Sinds enkele jaren werkt VV Oosterhout met haar vernieuwde voetbalvisie: ‘Met plezier presteren van mini pupil tot zondag 1’. Dit dekt volgens de voetbalvereniging volledig de lading van de filosofie van de vereniging. Vanuit plezier als basis worden spelers en speelsters opgeleid tot het hoogst haalbare niveau. Dit alles met gelijke kansen voor elke speler en speelster en met gelijke rechten.

Vastomlijnd plan

Alle teams zijn voorzien van een trainer, trainen twee keer per week volgens een vastomlijnd plan en spelen op zaterdag hun wedstrijden. Doel van dit alles is zoveel mogelijk spelers afleveren aan de zondag selectie bij de heren (zondag 1 en zondag 2) en speelsters aan de dames zaterdag en zondag. Volgens de filosofie van de vereniging leidt een betere begeleiding van de kinderen tot een betere opleiding van deze kinderen.

Nieuwe trainers

Daarom is een belangrijk onderdeel van de visie het opleiden van de eigen trainers, in de hoop ze te verbeteren en voor langere tijd te binden aan de vereniging. Recent hebben weer enkele enthousiaste cursisten hun opleiding tot pupillentrainer of Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC) met goed gevolg afgelegd. Zij zullen vanaf aankomend seizoen gediplomeerd actief zijn binnen de jeugdopleiding van VV Oosterhout.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen