Turnclub EOC zoekt organisatorische duizendpoot

Foto: Turn-, Gym- en Twirlvereniging EOC

Turn-, Gym- en Twirlvereniging EOC Oosterhout is op zoek naar een organisatorische duizendpoot om de technische commissie (TC) te komen versterken.

Turn-, Gym- en Twirlvereniging EOC

EOC heeft als doel om zo veel mogelijk kinderen, volwassenen en ouderen te laten bewegen. Bewegen zorgt voor een gezonder lichaam en heldere geest. Samen sporten zorgt voor verbondenheid, sociaal contact, gezelligheid en vooral plezier. EOC is er voor iedereen van 2 tot 85 jaar. Momenteel heeft EOC ruim 400 leden, verdeeld over groepen wedstrijdturnsters en recreanten. Het bestuur van EOC bestaat naast een dagelijks bestuur uit een 6-tal commissies en een 2-tal ondersteunende functionarissen.

Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is een belangrijke pijler binnen EOC en coördineert de trainingen en opleidingen van zowel de leden als het lesgevend kader. Tevens is de TC nauw betrokken bij de aanschaf en onderhoud van het turn- en lesmateriaal. De TC heeft maandelijks, of zoveel als nodig, overleg met het dagelijks bestuur en de andere commissies binnen EOC.

Wat wordt gevraagd?

Enige affiniteit met de turnsport is uiteraard welkom, maar zeker niet vereist, enthousiasme en organisatietalent wel. Wil je een uitdagende (vrijwilligers)functie binnen een bloeiende vereniging en denk je dat je een bijdrage kan leveren als versterking van de technische commissie, neem dan contact op met onze voorzitter Ruben van Bochove via email [email protected] Kijk voor meer informatie over EOC op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen