TSC door in bekerstrijd na uitwinst tegen GRC’14 in Giesen

Foto: TSC

De bekerwedstrijd die TSC afgelopen zaterdag speelde tegen GRC’14 in Giesen eindigde met 2-3. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

GRC’14 – TSC zondag 1

Zaterdagmiddag moet TSC naar Giesen om daar de laatste van 3 wedstrijden te gaan spelen tegen GRC 14 . Na 1 maal winst en 1 maal gelijk moest TSC wel winnen om door te gaan in de bekerstrijd. En dat is dus eindelijk weer eens gelukt! De laatste jaren heeft TSC de eerste bekerronde nooit overleefd maar nu dus wel. Dit na de dik verdiende uitoverwinning 2-3 bij GRC 14.

Uitoverwinning

De stand doet iets anders vermoeden, maar TSC kwam zelfs met 0-3 voor door goals van Ryan Snoeren (0-1), Bart Dirven (0-2) en Tim Rubenkamp (0-3). Ryan Snoeren liet de mooiste kans op 0-4 liggen
door het missen van een strafschop. TSC nam gas terug en dat was voor de gastheren voldoende om de eindstand wat draaglijker te maken. In de slotfase scoorde de mannen uit Giesen toch nog 2
maal zodat de eindstand van 2-3 de boeken in zal gaan. TSC zondag 1 heeft haar eerste succes van dit nieuwe seizoen binnen . Door naar de volgende bekerronde.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen