TSC zondag 1 wint thuis gemakkelijk van Helvoirt 3-0

Foto: Kees Verduyn

De wedstrijd die TSC Zondag 1 afgelopen zondag thuis speelde tegen Helvoirt eindigde met 3-0. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – Helvoirt

De allereerste thuiswedstrijd van TSC 1 was zondag een feit. Onder het genot van een stralend zonnetje kon TSC af stevenen op een ruime 3-0 winst. Helaas is deze topclub uit Oosterhout dusdanig teveel met de energiebezuiniging bezig en was dat er de oorzaak van dat zowel de stadionspeaker als het scorebord waren uitgeschakeld. Dan mis je toch echt wel iets op het veld. Een dik verdiende winst voor TSC verloor daardoor zeker een bepaalde glans.

Eerste helft

TSC kwam voor rust op 1-0 door Bas Dirven die beheerst alleen voor de doelman van Helvoirt de 1-0 binnen schoof. Dit uit een pass van aanvoerder en uitblinker Marnix van der Velden. Helaas liet TSC vele kansen op meer onbenut voor de thee. Helvoirt kwam niet eenmaal gevaarlijk door de sterke TSC defensie. Na de thee eenzelfde spelbeeld. TSC was oppermachtig en het was wachten op de bevrijdende goal. Wie zou die maken? En jawel hoor weer Tim Rubenkamp. Hij nam in een halve draai die 2e goal voor zijn rekening: 2-0.

Tweede helft

TSC was los en ging nu echt onbevangen spelen. Dat het na een van de mooiste acties van Marnix van de Velden die zowat de gehele Helvoirtse achterhoede aan gort speelde 3-0 werd was geen verrassing. Zijn perfect aangesneden voorzet werd op een werkelijk magistrale manier door Tim Rubenkamp verzilverd. Wat zou dit TSC zonder deze twee uitzonderlijk spelende voetballers moeten beginnen, zonder ook maar een andere speler tekort te doen. Het gehele team straalt zelfvertrouwen uit en kan het dit seizoen nog heel ver gaan brengen. Groot compliment ook naar trainer Ad Looymans die met zijn technische staf vorig seizoen nog tweede werd maar nu weer voor de prijzen zal gaan. Een trainer met ongekende capaciteiten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen