TSC Zaterdag-1 komt op stoom in wedstrijd tegen SSC’55

Stefan Kok en zijn dochter
Stefan Kok en zijn dochter
Foto: TSC / Henk Jansen

Het team Zaterdag-1 van TSC speelde gisteren tegen SSC’55 uit Sprang-Capelle. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC-SSC’55

Na een prachtige overwinning afgelopen week in de bekerstrijd op derdeklasser NEO ’25 was nu hun naaste buurman aan de beurt. Vierdeklasser SSC ’55 uit Sprang Capelle zou TSC even laten zien dat je niet ‘zomaar’ de clubs uit Sprang Capelle kan verslaan. Vanaf het begin af aan was er maar één ploeg die de boven toon voerde en dat was het team van Yelle Rompa, met trots TSC Zaterdag-1. Wat speelde ze onbevangen en met veel inzet.

Eerste helft

Deze zaterdag zou elke tegenstander het moeilijk hebben gehad tegen dit ontketend TSC. Ze gingen door het vuur als het moest. Over alle linies waren ze de mannen uit Sprang de baas. Al in de 18e minuut was het raak. Laatste man, zeker niet de kleinste op het veld, Jeroen de Vos maakte met een mooie kopbal de 1-0. Meer dan eenmaal geel voor SSC’55 voor rust zat er niet in. Sterker nog de 2-0 had een feit geweest als de lat TSC niet van score had afgehouden.

Tweede helft

Na de thee leek het er even op dat SSC’55 terug in de strijd kwam . Echter dat was gezichtsbedrog. Door doelpunten van Joey Hoefnagels 2-0 en Kay van Wanrooy 3-0 en even later zelfs de 4-0 was de strijd gestreden. TSC verzuimde kansen op een nog grotere uitslag te verzilveren. De vele mee gereisde supporters uit Sprang Capelle konden hun ogen niet geloven. “Dit TSC is een ploeg die mee gaat doen in de subtop”, was hun mening. Uiteindelijk was er maar een opvallend feit en dat was dat topscoorder Stefan Kok vandaag niet zelf scoorde maar wel aan de basis stond van een paar goals. Vandaar dat hij deze keer samen met zijn dochter en de 10 goals tot nu toe gemaakt op de foto mocht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen