TSC wint dik verdiend met 1-3 bij SVSSS in Udenhout

Uitblinker Raymon Raams

TSC speelde zondag uit tegen voetbalploeg SVSSS in Udenhout. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

SVSSS – TSC

Opnieuw een prima en dik verdiende overwinning voor de ploeg uit Oosterhout. Op de ranglijst staat TSC inmiddels op een mooie derde plaats met zelfs een wedstrijd minder gespeeld. Ook zondag tegen de club uit Udenhout kwam TSC weer uitstekend voor de dag. Ondanks dat SVSSS al na 12 minuten op 1-0 kwam bleef de rust in de ploeg bij TSC . Mede daardoor kon Joury den Boogert al in de 15e minuut beheerst de 1-1 scoren. Pal voor rust was het Nassim Asrih die de 1-2 maakte met een mooi doelpunt.

Tweede helft

Helaas moest aanvoerder Marnix van der Velden het veld ruimen met een knieblessure net na de rust. Voor hem kwam Tom Rijvers in het veld. Toch bleef TSC ook na de thee sterker zodat het amper in de problemen kwam. Mede dankzij uitblinker bij TSC vandaag op het middenveld, de geslepen routinier Raymon Raams, bleef de strijd onder controle. Zeker was de volle buit binnen toen in de eindfase Bart Dirven de 1-3 liet aan tekenen. Een uitstekende overwinning zeker met het vooruitzicht dat zondag Emplina op bezoek gaat komen. Dat team staat op een mooie tweede plaats en TSC zou bij winst wel heel mooie zaken doen .