TSC maatje te groot in stadsderby tegen VV Oosterhout

Foto: VV Oosterhout

Zondagmiddag werd de stadsderby VV Oosterhout – TSC gespeeld op sportpark de Contreie. De wedstrijd eindigde in 0-3.

Wedstrijdverslag

Henk Jansen van TSC schrijft voor Oosterhout Nieuws wekelijks het verslag van de wedstrijd van TSC-1. Dit maal is het een kort verslag. Henk: “Veel ga ik niet over de wedstrijd schrijven omdat in dit geval VV Oosterhout de thuisspelende ploeg was.” Hieronder zijn korte weergave van de wedstrijd.

VV-Oosterhout – TSC

Er mag gerust worden gezegd dat TSC de gehele wedstrijd tegen VV Oosterhout controleerde en maar zelden echt problemen heeft gekend. Door mooie twee goals van Tim Rubenkamp en op het eind een van Samuel van den Haspel stond er na 90 minuten een dik verdiend 0-3 score op het bord. Ondanks de nodige zwarte rook in de buurt van het scorebord bleef de eindstand heel goed leesbaar. Overigens was het een echte derby, met veel publiek, strijden waar nodig wel respect en sportieve inzet.

Bestuurscrisis TSC

Daarnaast wil Henk ook wat kwijt over de bestuurscrisis bij TSC nadat eerder deze week het bestuur is afgetreden. “Afgelopen week is er al van alles over gezegd en geroepen (over de bestuurscrisis bij TSC red.). Van mijn kant uit wil ik dan ook heel weinig aandacht schenken aan dit gebeuren. Wel wil ik bij deze grote dank uitspreken aan diegene die heel veel voor TSC gedaan hebben en zich nu echt gepasseerd voelen. Natuurlijk moet een club met bijna 1.200 leden doorgaan. We hebben de laatste jaren al meerdere malen voor hete vuren gestaan en ook nu moeten we laten zien dat we grote problemen het hoofd kunnen bieden. Meestal leer je weer van dit soort voorvallen en soms kun je zelfs door zo’n les er weer sterker uitkomen. Dat hoop ik dan ook van ganser harte voor allen die TSC een warm hart toedragen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen