TSC thuis met 2-6 finaal onderuit tegen VV Gilze

Foto: Cees Verduijn / TSC

TSC-1 speelde zondag thuis tegen VV Gilze. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen, de foto werd gemaakt door Cees Verduijn.

TSC – VV Gilze

De wedstrijd begon uiteraard met 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Saskia. Daarna de aftrap en TSC begon zoals we gewend zijn solide aan de wedstrijd. Toch kwam Gilze er met de counter gevaarlijk uit . In de 15e minuut was dat genoeg voor 0-1. “Niet getreurd”, dachten bij TSC. Middels een mooie combinatie was het immers weer Tim Rubenkamp die de mooie 1-1 scoorde. Dan maar zo doorgaan. Niet waar dus! Opnieuw was het Gilze dat de 1-2 scoorde. Dan maar na de thee…

Tweede helft

Direct was het Gilze dat de 1-3 scoorde en daarmee leek TSC gebroken te zijn. Gelukkig was het opnieuw Tim die de 2-3 maakte en dus weer hoop bij alles wat TSC was. Echter elke uitbraak van de Gilzenaren daarna was bingo. Ze liepen kinderlijk eenvoudig uit naar een 2-6 overwinning. Bij hen lukte alles vandaag en bij TSC helemaal niets. Een totale off day die eens in het jaar voor komt, deze keer was dat vandaag bij TSC het geval. Gilze is en blijft voor TSC altijd een lastige tegenstander die vandaag verdiend met de winst aan de haal ging.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen