Oosterhout Loopt in een nieuw jasje!

Foto: Oosterhout loopt

Met drie zeer succesvolle edities van Oosterhout Loopt voor Alzheimer, gaat op 25 juni de eerste ‘Oosterhout Loopt Urban’ plaatsvinden in Oosterhout.

Oosterhout Loopt Urban

De afgelopen jaren kon je meedoen met het evenement Oosterhout Loopt voor Alzheimer. Hierbij werd er in een grote groep meegedaan aan de Singelloop in Breda en alle sponsorgelden gingen naar Alzheimer Nederland. Organisator  Fabienne Huisman: “Na drie succesvolle edities gooit de organisatie het over een andere boeg. Wij organiseren dit jaar Oosterhout Loopt Urban en koppelen dat aan het goede doel Fietsmaatjes Oosterhout.”

Wandelen of rennen

Tijdens het evenement Oosterhout Loopt Urban op zondag 25 juni kun je kiezen uit 2,5 km rennen, 5 km rennen & wandelen of 8 km rennen. Fabiënne: “Nieuw is dat je dit jaar ook als wandelaar mee kunt doen. Ook kleinere kinderen kunnen dus gewoon meedoen en zij kunnen kiezen voor de kortere kidsrun. De routes die zijn uitgestippeld lopen door mooie urbanspots in Oosterhout. Het is een echte funrun, dus geen temporun. De bedoeling is om met het opgehaalde sponsorgeld een nieuwe duofiets aan Fietsmaatjes Oosterhout te doneren al blijvende herinnering.”

Geef je nu op!

Tijdens de laatste editie van Oosterhout Loopt deden ruim 300 lopers mee en de organisatie hoopt dit jaar op ruim 500 enthousiaste deelnemers. Iedere deelnemer ontvangt een roze shirtje, dus opvallen zal de groep zeker! Wil jij je opgeven en/of een donatie doen? Klik dan op de link hieronder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen