Gratis jubileumshirt voor deelnemers aan de KaaienLoop

archieffoto
archieffoto
Foto: Van Mossel Opel KaaienLoop

Alle deelnemers die de 5 en 10 km lopen tijdens de Van Mossel Opel KaaienLoop ontvangen een uniek jubileumshirt als blijvende herinnering.

Jubileumshirt KaaienLoop

Op 13 mei is de 20e editie van de Van Mossel Opel Kaaienloop. Traditiegetrouw wordt ter ere daarvan ook een shirt gedrukt. Dit shirt krijgen alle deelnemers aan de 5 en 10 KM gratis na afloop van hun wedstrijd. Op deze manier krijgen de deelnemers niet alleen een mooie wedstrijd maar ook een blijvende herinnering aan dit evenement. Dat de shirts een succes zijn blijkt wel uit het feit dat je nog steeds mensen ziet hardlopen in het jubileum shirt van de 15e editie. Voor de kinderen en jeugd wordt er geen shirt beschikbaar gesteld, zij krijgen allemaal een medaille als herinnering.

Spannend

De organisatie geeft aan dat het dit jaar spannend was om het shirt beschikbaar te krijgen. De KaaienLoop is een evenement waarbij alle opbrengsten naar het goede doel gaan en aan het gratis beschikbaar stellen van een shirt zitten aardige kosten verbonden. Gelukkig zijn er een aantal bedrijven gevonden die de KaaienLoop en haar goede doelen een warm hart toedragen en met een financiële bijdrage het toch mogelijk hebben gemaakt.

Programma

Het programma van de KaaienLoop bevat een Bambinoloop (550 meter), een onderdeel voor framerunners en VB lopers (550 meter / 1100 meter) een kinderloop van 1 KM. In het avondprogramma is er plaatst voor de jeugdloop (2,5 KM) en de 5 KM wedstrijd. Het hoofdnummer, de 10 KM start om 19.00. De inschrijvingen zijn geopend en iedereen kan zich opgeven voor zijn favoriete afstand. Net als vorig jaar is het inschrijven alleen digitaal mogelijk via de onderstaande link, er zal geen inschrijving ter plaatse mogelijk zijn. De inschrijving sluit een half uur voor de aanvang van het betreffende onderdeel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen