Levi van der Kaa nog steeds op gedeelde eerste plaats in wintercompetitie

Foto: Foto: E. van der Kaa

De renners van de JEGG-DJR Academy hebben afgelopen weekend weer goede prestaties geleverd in de wintercompetities.

Levi van der Kaa

Levi van der Kaa staat, hoewel hij niet meer in groene trui rijdt, na de veldrit in Giessen-Oudekerk van afgelopen zaterdag, nog steeds op een gedeelde eerste plaats in de Jan van Arckel wintercompetitie. Afgelopen zaterdag ging hij van start in de groene leiderstrui in een veld van 22 deelnemers. Een modderig en technisch parcours waren voor Levi niet het probleem. Met een snelle start van de 3e startplaats zat hij al snel als tweede in de wedstrijd. De straffe wind maakte het lastig om naar zijn concurrent aan de kop van de wedstrijd te rijden. Levi finishte als nummer twee. Hiermee bleef aan de leiding van het klassement, zij het gedeeld. De groene trui ging naar de nummer 1, Mylian Kapel, omdat die vorige week ook voor Levi was geëindigd.

Mila, Art en Teun

Mila Prins won afgelopen zaterdag in de E-klasse (11/12 jaar) de veldrit in Giessen-Oudekerk. Mila verstevigde daarmee haar leidende positie in de Jan van Arckel wintercompetitie nadat ze vorige week ook al ook al de veldrit in Giessenburg op haar naam te schrijven door ook net als nu voor Nikita Verhoeven te finishen. Hiermee verstevigde Mila haar leidende positie. Art Uithoven reed afgelopen zaterdag in Woerden een mooie technische cross met hoogtemeters. Hij werd uiteindelijk 5e bij de jongens in categorie 2. Teun Smeekens is als tweede geëindigd in de derde wedstrijd van de 5 Eiken Cross in Rijen. Ondanks het weer en een uitgedund rennersveld was het voor Teun geen probleem om zicht e verbeteren, na een 3e plaats vorige week. Hij is begonnen aan zijn opmars in het algemeen klassement waarin hij vorig jaar al een derde plaats scoorde.

Crosswedstrijd Schijf

Zondag 19 november was de jeugd JEGG-DJR Academy vertegenwoordig in de crosswedstrijd in Schijf bij WBVC. Sjoerd Seeuws, Trisha Baah, Mees Broeken en Faas van Mook stonden aan de start bij categorie 7-8 jaar. Het was beetje zelfde verhaal als vorige week. Faas en Mees startten achteraan, Trisha en Sjoerd wat verder vooraan. Er stonden 32 kinderen aan de start, het was een blubberig rondje door het weiland. Faas werd 15e, Sjoerd 17e, Mees 20e en Trisha 24e. Bij categorie 5-6 jaar hebben ook Mels van Mook (broertje van Faas) Sofie Broeken (zusje van Mees) en Luus van Mook (zusje van Faas) voor het eerst meegedaan. “Leuk zo met z’n allen op pad. Dit smaakt naar meer wie weet weer leden voor de club erbij in de toekomst”, aldus ploegleider Eva van der Kaa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen