Cross for the Crocus op 25 februari voor de strijd tegen kanker

Foto: Cross for the Crocus

Op 25 februari zullen weer maximaal 1.000 fietsers meedoen tijdens de Cross for the Crocus, een unieke MTB-toertocht door de bossen van Oosterhout.

Cross for the Crocus

De Cross for the Crocus is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, waarbij mensen niet alleen samen fietsen door de bossen van Dorst, maar daarmee ook meteen geld ophalen voor kanker gerelateerde doelen. Voorzitter Hans van Gastel: “De editie van 2024 gaat, net als vorig jaar, van start vanaf de schilderachtige Jacobshoeve aan de Steenhovensebaan in Dorst. Met drie uitdagende routes is er voor elk niveau wat wils, van beginners tot doorgewinterde mountainbikers. Op een haar na zijn alle routes helemaal compleet.”

Kankergerelateerde goede doelen

Hans: “Alle opbrengsten van de Cross for the Crocus zullen ook deze editie weer worden gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor de strijd tegen kanker en helpen bij het leven met of na kanker. Dit zijn Inloophuis Poppy’s in Oosterhout, Stichting op den Alpe Rijen en het KWF. De organisatie keert 100% van de inschrijfgelden uit aan de drie goede doelen. Door deel te nemen aan dit evenement draag je dus bij aan onderzoek, ondersteuning en hoop voor degenen die zijn getroffen door deze verwoestende ziekte.”

Schrijf je nu in!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Cross for the Crocus op 25 februari. Je kunt kiezen uit drie verschillende routes van 30, 55 of 75 km. Net zoals voorgaande jaren is er ruimte voor maximaal 1.000 deelnemers. Daarvan zijn 100 plaatsen gereserveerd voor deelnemers van bedrijventeams. Wees er dus snel bij! Losse deelname kost € 12,50. Deelname met een Bedrijventeam kost € 37,50 per deelnemer. Uiteraard ontvangen alle deelnemers een paarse krokus, hét symbool om even stil te staan bij diegene die ons door de ziekte zijn ontvallen, en om te vieren dat de sportieve prestatie in goede gezondheid is behaald. Klik voor meer informatie of om je direct in te schrijven op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen