Zaterdag weer de jaarlijkse KNWU Warande Jeugdveldrit

Faas van Mook 1e in veldrit Dordrecht
Faas van Mook 1e in veldrit Dordrecht
Foto: JEGG-DJR Academy

UPDATE: De KNWU jeugdveldrit Oosterhout op zaterdag 20 januari is wegens de plotselinge verandering in de weersomstandigheden afgelast. Oorzaak de hevige sneeuwval en ijsvorming op het parcours en de te verwachten temperaturen waardoor het parcours niet op tijd sneeuw- en ijsvrij kan worden gemaakt. Omdat daardoor de veiligheid voor de 250 jeugdige renners niet gewaarborgd kan worden, heeft het bestuur in overleg met de autoriteiten dit besluit moeten nemen.

******

Aanstaande zaterdag 20 januari organiseert wielervereniging JEGG-DJR Academy weer de jaarlijkse KNWU Warande Jeugdveldrit Oosterhout.

Warande Jeugdveldrit

Ook dit jaar is er op het De Jonge Renner-terrein aan de Bredaseweg 119 (bij Recreatieoord De Warande) een heel mooi parcours uitgezet voor alle jeugdcategorieën. De wielervereniging mag zich verheugen op een grote belangstelling met 246 aanmeldingen. Gemiddeld gaan er zo tussen 30 en 50 kleppers per categorie de strijd met elkaar aan. Aan de start van natuurlijk ook de lokale favorieten, zoals Faas van Mook, Sam van Miert, Pien Uithoven, Mila Prins, Trisha Baah, Teun Smeekens en Seth Witvliet. In de hogere categorieën kan worden uitgekeken naar Levi van der Kaa en Finn Klaus.

Programma

  • 11.00 uur: categorie 1
  • 11.20 uur: categorie 2
  • 11.40 uur: categorie 3
  • 12.10 uur: categorie 4
  • 13.30 uur: categorie 5
  • 14.00 uur: categorie 6
  • 14.35 uur: categorie 7

Meer informatie

De weersvoorspellingen zijn gunstig in tegenstelling tot de sneeuw- en ijzige omstandigheden van de afgelopen dagen. Het parcours is veilig en sneeuw- en ijsvrij. Mochten de weeromstandigheden wijzigen, hou dan de berichtgeving in de gaten. Ter info: honden zijn helaas niet toegestaan op de Warande.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen