Dennis de Bruijn wordt de nieuwe hoofdtrainer van VV Oosterhout

Foto: Ad Looijmans / VV Oosterhout

Seizoen 2024/2025 brengt een frisse wind naar VV Oosterhout, met de aanstelling van Dennis de Bruijn als hoofdtrainer van het zondag 1-team. De 52-jarige Dennis, afkomstig uit Goirle, neemt het roer over van Stijn Biemans, die elders een nieuwe uitdaging heeft gevonden bij SV Gastel.

Dennis de Bruijn

Met een rijke achtergrond in de sportwereld brengt Dennis een schat aan ervaring met zich mee. Zijn liefde voor voetbal begon al op jonge leeftijd bij GSBW in Goirle, een vereniging vergelijkbaar met VV Oosterhout, waar hij alle jeugdteams doorliep en zes jaar in het eerste team speelde. Dennis’ voetbalcarrière bracht hem ook naar België, waar hij speelde voor FC Poppel en Verbroedering Arendonk. Maar het gevoel van verbondenheid trok hem terug naar Nederland, waar hij vijf jaar lang voor SC ’t Zand speelde, met wie hij zelfs het kampioenschap behaalde en promoveerde naar de tweede klasse.

Ervaren coach

Met een UEFA B-licentie op zak en een diploma van het CIOS in Sittard op zijn naam, is Dennis niet alleen een ervaren coach, maar ook een bekende naam in de sportwereld. Hij werkte twintig jaar als sportinstructeur in het gevangeniswezen en was vervolgens vier jaar lang een succesvolle franchiseondernemer van fit20 in Oisterwijk, voordat hij zich richtte op zijn huidige rol als sportpedagogisch medewerker op basisscholen in de regio Tilburg en Breda.

Gedegen ervaring

Zijn passie voor training bracht Dennis ook naar de jeugdteams, waar hij bij verschillende clubs, waaronder SC ’t Zand, Willem II en RKSV Sarto, met succes heeft gewerkt. Zijn laatste avontuur als hoofdtrainer bij GSBW legde de basis voor zijn komst naar VV Oosterhout, waar hij vol vertrouwen zijn bijdrage zal leveren aan de uitvoering van het clubbeleid: “Met plezier presteren, van mini-pupil tot zondag 1”. Met zijn sterke band met de regio en zijn gedegen ervaring in de sport, wordt Dennis verwelkomd als een waardevolle toevoeging aan het team van VV Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen