Caiden Jeurissen debuteert met winst trainingsrit Dordrecht

Foto: Cas Graafmans/JEGG-DJR Academy

Ondanks de carnavalsdrukte van afgelopen weekend bleef bij wielervereniging JEGG-DJR Academy de focus liggen op het komende wielerseizoen.

Caiden Jeurissen

In de eerste trainingswedstrijd voor de nieuwelingen pakte de tweedejaars nieuweling Caiden Jeurissen zijn eerste zege. Hij finishte als eerste in de trainingsrit van DRC De Mol in Dordrecht. De 16-jarige renner uit Delfgauw, die dit jaar debuteert voor de Oosterhoutse wielervereniging  was de snelste in de massasprint. “Ik werd perfect afgezet door mijn ploeggenoten”, aldus Caiden. “Hierdoor kon ik gemakkelijk de overwinning pakken.” De nieuwelingen van JEGG-DJR Academy  hadden de van start tot finish stevig in handen. In elke poging tot ontsnapping zat een van de JEGG-DJR Academy-kleppers mee.

Ploegleider Cas Graafmans

In de finale werd Caiden, vanwege zijn sprintkwaliteit, door zijn ploegmaten in stelling gebracht om voor de overwinning te gaan. Ploegleider Cas Graafmans keek dan ook tevreden terug. “We starten hier met een groep van ervaren en nieuwe renners. Het is mooi om te zien dat de samenwerking er direct is. Dat biedt perspectief voor het komende seizoen.” De officiële aftrap van het nieuwelingen seizoen is 3 maart op de Adsteeg bij wielervereniging De Zwaluwen in Almelo, nadat de week daarvoor (zaterdag 24 februari) op de Warande wordt gestreden om het clubkampioenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen