Drie keer goud voor Oosterhoutse judoka’s in Klundert

Drie gouden plakken voor Oosterhoutse judoka’s tijdens het Louis Buurstede toernooi in sporthal De Niervaert in Klundert.

Gouden plakken

Op zaterdagmiddag waren Pepijn van Loon en Aiden van Arendonk in topvorm, winnend al hun wedstrijden met een perfecte IPPON! en daarmee kampioen geworden. Stef Hoffman eindigde ook als eerste, gebaseerd op zijn sterke prestaties in de poule. Drie keer goud voor Arashi, dankzij toewijding op de wedstrijdtraining en doorzettingsvermogen. Daley Post behaalde de tweede plaats achter zijn clubgenoot Aiden van Arendonk, terwijl Sem Kuipers genoegen moest nemen met een vierde plek in een zware poule.

Toernooi in Oosterhout

Bij het 500 punten toernooi in Oosterhout op Tweede Paasdag wist Arashi maar liefst 13 eerste prijzen te winnen! Bij dit toernooi kan elke 50 punten een medaille worden verdiend en elke 100 punten een nieuwe beker. Bij 500 punten ontvangt de judoka de gouden beker en mag niet meer deelnemen. Dit betekent dat ze klaar zijn voor hoger niveau, maar in de tussentijd kunnen ze deelnemen aan andere instaptoernooien bij de Judo Bond Nederland.

500 punten beker

De gouden 500 puntenbeker werd gewonnen door Sven Velthuis. De volgende Oosterhouters stonden op het hoogste podium (eerste plaatsen): Denz Donkers, James Nuyten, Milan Kannemeyer, Pep Leendertse, Evi van Bekkum, Joshua Kannemeyer, Sarah Bongers, Jax van Gils, Floris Bosch, Daley Post, Sven Velthuis, Colin van Loon en Melle Visser.