Panasonic terug in de wielersport als hoofdsponsor Omloop van de Houtse Linies

Foto: JEGG-DJR Academy

Panasonic keert terug naar de wielersport als hoofdsponsor van de Omloop van de Houtse Linies die zal plaatsvinden op zondag 19 mei, met start en finish in Den Hout.

Omloop van de Houtse Linies

Het partnerschap met de 36e Panasonic Omloop van de Houtse Linies is zowel sportief als commercieel gemotiveerd. Sportief gezien markeert dit de terugkeer van Panasonic naar de wielerscene, terwijl commercieel gezien de betrokkenheid van Panasonic via ZEROgas in de regio Oosterhout wordt versterkt. De klassieke kasseienkoers voor elites strekt zich uit over 168 kilometer, met de iconische Dordrechtseweg als uitdaging, met een kasseienstrook van 700 meter die renners 17 keer moeten trotseren. De wedstrijd bestaat uit 17 omlopen van ongeveer 9 kilometer, wat neerkomt op een totaal van 167,8 kilometer.

De Jonge Renner

Elk van de 27 deelnemende ploegen bestaat uit 4 tot 6 renners in de categorie ‘Elite zonder contract/Beloften’. De lokale wielervereniging De Jonge Renner zal uiteraard ook van de partij zijn met het JEGG-DJR Academy team. De winnaar van de vorige editie (2023) was Rick Ottema van Allinq, gevolgd door Lars Oreel en Coen Vermeltfoort. Jasper de Laat van JEGG-DJR Academy eindigde op een verdienstelijke zesde plaats. De start en finish van de race zijn op de Houtse Heuvel in Den Hout, met de race die om 13.00 uur begint en een verwachte finish om 17.11 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen