David en Dennis loodsen VV Oosterhout JO15-1 naar bekerfinale

In de halve finale stond er wederom een uitwedstrijd op het programma en dit keer reisde het team af naar het Zeeuwse Kloetinge. Het verslag is geschreven door Ad Looijmans.

Halve finale in Kloetinge

Op een stevige bui na, prima omstandigheden om een bekerwedstrijd te spelen. VV Oosterhout begon weer sterk aan de wedstrijd en domineerde de eerste 20 minuten. Met veel voorwaartse druk werd dan ook de 0-1 gemaakt via een bekeken schot van Stan. Kloetinge kwam steeds beter in de wedstrijd en kwam in de eerste helft via een snelle uitbraak weer op gelijke hoogte. VV Oosterhout had het beste van het spel in de eerste helft, maar in de tweede helft werd het een echte bekerwedstrijd.

Afgekeurd buitenspel

Kansen over en weer met goede reddingen door de keepers en schoten op de lat of net voorlangs. Door de regen werd het spel niet beter. Een afstandsschot van VV Oosterhout glipte door de handen van de keeper van Kloetinge, maar hij kon deze op de lijn nog net keren. Gelukkig reageerde Roan alert door op de keeper te blijven doorlopen en zo de bal alsnog in het doel te kunnen werken: 1-2. Vlak voor tijd werd het nog erg spannend vanwege een terecht afgekeurde buitenspel doelpunt van Kloetinge. Snel daarna klonk het eindsignaal en staat de JO15-1 van VV Oosterhout in de finale van de beker. Op naar 1 juni, de dag van de bekerfinale!