James Forbes volgend jaar bij JEGG-DJR Academy

03 sep , 6:25 Sport
djr
De 21-jarige Australiër James Forbes zal ook aankomend seizoen uitkomen voor de Oosterhoutse wielervereniging JEGG-DJR Academy.

James Forbes

James Forbes, de 21-jarige Australiër die dit seizoen zijn debuut maakte bij de elite (U23) van de Oosterhoutse wielervereniging JEGG-DJR Academy, heeft afgelopen zondag een indrukwekkende zevende plaats behaald in de Omloop van Deinze-Nevele (B). Hiermee was Forbes de enige buitenlandse renner in de top tien, wat zijn talent en vastberadenheid onderstreept.

Waardevolle bijdrage

In het voorseizoen nam Forbes deel aan verschillende wedstrijden, waaronder de Omloop van de Houtse Linies en de Midden-Brabant Omloop in Gilze. In de afgelopen weken was hij ook verdienstelijk actief in klassiekers zoals de Ronde van Namen, de Grand Prix van Bavay (F), de GP des Marbiers (F), en de Memorial Danny Jonckheere (B). Zijn prestaties bevestigen zijn groei als renner en zijn waardevolle bijdrage aan het team van JEGG-DJR Academy.

Ook in 2025 bij JEGG-DJR Academy

Deze week rondt James zijn Nederlandse periode af met een laatste criterium in Bassevelde, in het Oost-Vlaamse Meetjesland, voordat hij donderdag terugkeert naar Melbourne. Het goede nieuws voor de vereniging is dat James Forbes in 2025 opnieuw de gelederen van JEGG-DJR Academy zal komen versterken, waarmee de samenwerking een veelbelovend vervolg krijgt.