Oosterhout Twins Dames 1 bereidt zich voor op Play-Offs in de Eerste Klasse

05 sep , 6:11 Sport
twins softbal
Het Dames 1 team van Oosterhout Twins heeft na een sterk regulier seizoen een plek in de Play-Offs van de 1e Klasse Competitie van de KNBSB veiliggesteld.

Oosterhout Twins Softbal

Met een indrukwekkende reeks overwinningen eindigt de ploeg voorlopig als nummer één, met slechts een kleine kans om nog ingehaald te worden door concurrent Red Lions. De dames staan nu voor de uitdaging om te strijden voor de kampioenstitel en promotie naar de Hoofdklasse, het hoogste niveau van het Nederlandse softbal.

Play-Offs

De komende Play-Offs zullen cruciaal zijn voor de dames van Oosterhout Twins, die tijdens het seizoen hebben laten zien over een ijzersterke teamgeest en consistentie te beschikken. Hoofdcoach Claudia Kranendonk is vol vertrouwen over de kansen van haar team: “Het team heeft fantastisch gepresteerd in de reguliere competitie. We hebben een solide basis gelegd en zijn klaar om deze lijn door te trekken in de Play-Offs. Onze ambitie om te blijven groeien en te laten zien wie we zijn, geeft ons extra motivatie voor de komende wedstrijden.”

Internationaal succes

Naast de nationale competitie hebben de speelsters van Oosterhout Twins ook internationaal indruk gemaakt. Enkele speelsters vertegenwoordigden Nederland tijdens het WK Softbal U18 in het Chinese Pingtan, waar ze een verdienstelijke vierde plaats behaalden. Bovendien doen meerdere speelsters mee aan het EK Softbal in Utrecht, waar ze hun land zullen vertegenwoordigen.