TSC pakt verdiende 3 punten thuis tegen Reusel Sport

30 sep , 5:44 Sport
tsc
Afgelopen weekend speelde TSC thuis tegen Reusel Sport uit Reusel. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC - Reusel Sport

Op een prachtige grasmat, onder een stralend zonnetje, konden de mannen van Ruud van der Rijt vol aan de bak. Vandaag kregen ze de kans om te laten zien dat de uitnederlaag van een week eerder een vergissing was. Toch werd de wedstrijd door echte kenners als een matte vertoning omschreven. De eerste helft was gelijk opgaand, maar zeker niet goed. Er waren weinig echte kansen en slechts sporadisch gevaar voor beide doelen. Aan TSC-kant was het doelman Krijn Visser die toch een paar geweldige ballen onschadelijk maakte. De ruststand van 0-0 was dan ook terecht.

Tweede helft

Na de thee speelde TSC scherper en wist het nu wel de nodige kansen te creëren, maar scoorde helaas te weinig. Uitblinker was nu de doelman van Reusel Sport. Toch moest ook hij eenmaal de bal uit het net halen, na een prachtige voorzet van Jordy Buys, die perfect werd binnengekopt door Youssef Khouja. Het laatste kwartier bracht TSC de nodige wissels, wat resulteerde in nog meer mooie kansen. TSC kwam van alle kanten gevaarlijk door, maar slaagde er niet in om de bal opnieuw in het net te krijgen. Romano Rijndorp en Joury den Boogert zagen hun pogingen via de paal of de vingertoppen van de keeper geen doel treffen.

Matte inzet

De overigens sportieve wedstrijd leverde geen enkele gele kaart op, wat iets zegt over de matte inzet. Als TSC iets agressiever had gespeeld, had de eindstand er misschien anders uitgezien. Maar dat maakt niet uit; de eerste 3 punten zijn binnen. Volgende week wacht een uitwedstrijd in Goirle tegen het nog ongeslagen VOAB.