TSC Zondag 1 start met dikke 3-0 nederlaag in Roosendaal

23 sep , 6:06 Sport
tsc
Zondag speelde TSC tegen VV Roosendaal in Roosendaal. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

Roosendaal - TSC

Dit was toch echt wel een domper. Vooraf zou je denken: TSC, net terug uit de 1e klasse, zal wel even laten zien hoe ze er dit seizoen over denken. En zo leek het ook, want gezien de 1e helft was TSC de bovenliggende partij. Helaas had de ploeg de nodige pech. Tot drie keer toe werden paal en lat geraakt bij de tegenstander, maar de goal wilde helaas niet vallen. "Dan maar na de thee," moeten ze gedacht hebben.

'Zure middag'

Echter, ze kwamen bedrogen uit. Roosendaal was nu duidelijk de sterkste. Wat TSC in de 1e helft lukte, gebeurde nu bij de tegenpartij. Het werd uiteindelijk een zure middag voor de ploeg uit Oosterhout. Lange tijd werd er nog geloofd in een gelijkspel, totdat in de 78e minuut de 1-0 voor Roosendaal viel. TSC drong aan om toch met minimaal één punt af te reizen, maar achterin viel er ruimte en in de laatste minuut scoorden de Roosendalers de 2-0. In blessuretijd kreeg TSC-speler Leroy van Berkom ook nog rood, omdat hij een doorgebroken speler onreglementair tegenhield. De druiven werden nog zuurder toen in de laatste minuten van de blessuretijd ook nog de 3-0 viel.

Nederlaag

Conclusie: een geflatteerde, maar zeker terechte nederlaag. Er is genoeg werk te doen komende week voor trainer Ruud van der Rijt, Jelle Strijtveen, en Marc van der Linden als technische staf om komende zondag thuis een beter resultaat neer te zetten. TSC speelt zondagmiddag om 14.00 uur tegen medekoploper Reusel Sport, dat zondag won met 4-1 van GSBW. TSC moet snel van die onderste plaats af zien te komen, en dat zou moeten lukken gezien de 1e helft tegen Roosendaal.