Dees Melsen is lijsttrekker VVD bij aankomende gemeenteraadsverkiezingen

Dees Melsen
Dees Melsen
Foto: VVD Oosterhout

Huidig wethouder Dees Melsen is gekozen als lijsttrekker van de VVD bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Lijsttrekker Dees Melsen

De leden van de VVD Oosterhout hebben het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Voorzitter Jeroen Peterse is trots op de lijst: “Er staat een sterk team klaar om voor Oosterhout aan de slag te gaan.” Huidig wethouder Dees Melsen is door de leden van VVD Oosterhout gekozen als lijsttrekker. Ook hij is enthousiast over de lijst: “Een mooie mix van liberale kandidaten die midden in de Oosterhoutse samenleving staan. Ze kennen hun buurt, weten wat er leeft en hebben allemaal een eigen verhaal. Ze vertegenwoordigen de mensen waar wij het als lokale VVD allemaal voor doen”.

Nummers 2 en 3 op de lijst

Nummer 2 op de kandidatenlijst is huidig fractievoorzitter Mirjam de Wit-van Loon. Ze wil de politiek nog meer terug brengen naar de inwoners, dichtbij de eigen leefomgeving. “Laat Oosterhouters zelf regelen wat kan en maak daarbij oplossingen voor grote uitdagingen, zoals bij het onderwerp duurzaamheid, klein, praktisch en betaalbaar, zodat iedereen betrokken blijft en zijn/haar aandeel kan leveren”. Op nummer 3 staat huidig raadslid Paul Wesel. Met zijn achtergrond vanuit het bedrijfsleven heeft hij extra aandacht voor de belangen van de ondernemers in onze stad. Oud-wethouder Robin van der Helm ondersteunt als lijstduwer de lijst.

Verkiezingsprogramma

Met het kersverse verkiezingsprogramma ‘Oosterhout maken we met elkaar’ wil de VVD naar de kiezer. De VVD wil flink meer woningen bouwen, zodat starters en jonge gezinnen hun plek kunnen vinden. Ondernemers moeten de ruimte krijgen om te ondernemen. De VVD wil dat het goed leven blijft in Oosterhout, Dorst, Den Hout en Oosteind. Een veilige stad waar je fijn naar school kunt, kunt sporten en je vrije tijd door kunt brengen. Onze stad en kerkdorpen maken we met elkaar, zo schrijft de VVD.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen