Gemeentebelangen zet Hoosemans op 2 en Kastelijns op 3

Foto: Gemeentebelangen Oosterhout

Nadat vorige week al bekend werd gemaakt dat Clèmens Piena de lijsttrekker is van Gemeentebelangen is nu de hele lijst bekendgemaakt.

Kandidatenlijst Gemeentebelangen

Na de presentatie op de ALV van 20 december heeft Gemeentebelangen Oosterhout de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 16 maart 2022 publiek bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat huidige wethouder Clèmens Piena als lijstrekker zal gaan fungeren. De lijst kent maar liefst 7 vrouwen bij de eerste 15 en een grote variatie in leeftijd.

Nummers 2 en 3 op de lijst

Nummer 2 op de kandidatenlijst is de huidige fractievoorzitter en vicevoorzitter van de gemeenteraad Walther Hoosemans. Gemeentebelangen zet huidige wethouder Arnoud Kastelijns op nummer 3. Plekken 4 tot en met 7 worden volledig bezet door vrouwen. Op 4 Bianca Buinsters-van Bragt, huidig raadslid en vooral bekend als actieve wijkbewoonster in Oosterheide. Op 5 staat Maria Dujardin-Rombouts uit Oosteind die als ervaren raadslid terugkeert. Op 6 Djenny Kastelijns die ook voor haar tweede periode gaat en op plaats 7 Anne Lossez. Anne is daarmee de hoogste nieuwkomer bij de partij, en met 24 jaar ook gelijk 1 van de jongste op de lijst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen