Jan Schellekens lijsttrekker voor LOeS bij verkiezingen 2022

Jan Schellekens
Foto: Screenshot Youtube

De nieuwe Oosterhoutse politieke partij Lokaal Open en Sociaal (LOeS) heeft hun allereerste kandidatenlijst bekend gemaakt.

Frisse wind

“De lijst heeft een mooie variatie aan persoonlijkheden”, constateert bestuursvoorzitter Rik Evers. “Iedere kandidaat heeft een enorme gedrevenheid en enthousiasme om aan de slag te gaan voor een beter Oosterhout. De kandidaten die op de lijst staan zijn allemaal even politiek onervaren, maar dat is precies de frisse wind die de Oosterhoutse politiek nodig heeft.”

Lijsttrekker Jan Schellekens

De lijsttrekker is, zoals verwacht, Jan Schellekens (64). Hij is de initiatiefnemer van de partij en heeft vanaf het begin af aan de kar getrokken. Op plek 2 staat Kiona Groenen-van den Rijen (37), die met haar dossierkennis op onder andere onderwijs en jeugdontwikkeling een verandering wil brengen in het Oosterhoutse beleid. Plek 3 wordt ingenomen door Mohamed Zaryouh (32), waar Stijn Hermans (19) op plek 4 staat.

Afspiegeling van Oosterhout

“Deze top 4 is een goede afspiegeling van de verschillende groepen die Oosterhout bevat”, aldus Evers. “Het is belangrijk dat LOeS geen partij wordt voor een kleine kennissenkring, iets waar de schijn van vriendjespolitiek makkelijk kan groeien. Dit is iets waar wij juist fel tegen zijn. Deze 4 kandidaten dragen bij aan de representatie van Oosterhout en hebben allen een enorme kundigheid om mee aan de slag te gaan.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen