Victor Boeren en Dreamland voortaan samen onder 1 dak!

Paul Boeren (l) en Robbert Eikhout (r)
Foto: Casper van Aggelen

Vanaf het einde van het jaar zal Dreamland haar pand aan de Abdis van Thornstraat verlaten en intrekken bij Victor Boeren aan de Leijsenhoek.

Vertrouwd en uniek

De twee Oosterhoutse toonaangevende bedrijven, ieder bekend om een specifiek gebied van woninginrichting, zijn vanaf het einde van dit jaar onder één dak te vinden. De prachtige zichtlocatie aan de Leijsenhoek waar Victor Boeren al decennialang huist wordt binnenkort verrijkt met de showroom van Dreamland. Victor Boeren, interieur- en meubelspecialist, en Dreamland, beddenspeciaalzaak, bieden daarmee een complete woon- en slaapbeleving op één locatie, midden in het centrum!

Een geheel, maar wel zelfstandig

Beide zaken vormen straks één geheel, maar blijven zelfstandig met een eigen entree en hun vertrouwde identiteit en gezichten. En dat alles binnen een uniek en nieuw concept: de mogelijkheid van een complete totaalinrichting van uw huis. Van advies, tot ontwerp en uitvoering. Met de kwaliteit die u nu ook van beide bedrijven gewend bent. “Wij zijn ervan overtuigd dat we door samen onder één dak te werken elkaar gaan versterken. Op deze manier kunnen we onze klanten een uitgebreider pakket aan services en diensten aanbieden, dat is wat wij beiden belangrijk vinden”, aldus Paul Boeren en Robbert Eikhout.

Verhuizen en verbouwen = leegruimen!

Voordat beide bedrijven onder één dak kunnen huizen, moet er flink wat gebeuren. Leegruimen, verbouwen en opnieuw inrichten. Daarom start er vanaf 27 september een spectaculaire uitverkoop bij zowel Victor Boeren als Dreamland. Een showroomuitverkoop om ruimte te maken voor nieuwe ideeën, vernieuwde sfeer- en inspiratieruimtes en natuurlijk een frisse en toch vertrouwde nieuwe start.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0