Gezondheidscentrum breidt uit met begeleiding stress, burn-out en hoogsensitiviteit

Foto: Linda Roovers

Sinds kort kun je met je klachten veroorzaakt door stress, burn-out en hoogsensitiviteit terecht bij praktijk HIER in het Gezondheidscentrum Oosterhout.

Uitbreiding aanbod Gezondheidscentrum

Er is een nieuwe aanvulling in het aanbod van het Gezondheidscentrum Oosterhout, want vanaf 1 augustus is Linda Roovers met Praktijk HIER gestart op deze locatie. Praktijk HIER begeleidt mensen bij klachten veroorzaakt door stress, burn-out en hoogsensitiviteit.
Na 20 jaar gewerkt te hebben bij gemeenten en welzijnsinstellingen in de (schuld)hulpverlening heeft Linda besloten haar passie te volgen. Ze is trainingen gaan volgen bij het CSR-centrum en instituut Eszenzz en is zich gaan specialiseren in de behandeling van klachten die ontstaan door chronische stress en hoogsensitiviteit.

Ieder mens is uniek

In Praktijk HIER sta jij als cliënt centraal en helpt Linda jou om te onderzoeken wat jij specifiek nodig hebt. Ieder mens is uniek. Door haar jarenlange (levens/werk)ervaring, haar eigen ervaring met burn-out en hoogsensitiviteit alsook haar kennis in combinatie met haar luisterend oor en inlevingsvermogen, maakt dat jij bij Praktijk HIER gehoord, gezien en geholpen wordt.

Gratis kennismaken

Wil je komen kennismaken? Het kennismakingsgesprek duurt een half uur en is gratis. Er wordt dan gekeken wat jouw vraag is en wat jouw verwachtingen zijn. Als er een klik is en er vertrouwen is dat zij jou kan helpen wordt er een vervolgafspraak gepland. Klik voor meer informatie of om direct een afspraak te maken op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden