#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat creatieve Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #OOSTERHOUTISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de Oosterhoutse ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout! We lichten er iedere dag enkele uit, maar weten dat er in onze stad veel meer creatieve ondernemers zijn!  Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #OOSTERHOUTISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Whatsapp Bezorgservice bij ’t Kaaspunt

Kaasspeciaalzaak ’t Kaaspunt op de Keiweg introduceert hun Bestel- en Bezorgservice. Je kunt je bestelling via Whatsapp doorsturen aan 0162-465275 of mailen naar [email protected] Je ontvangt dan een bestelbevestiging en een link om je bestelling te betalen. Wanneer je meer dan 15 euro aan kaas, wijn en/of andere overheerlijke producten besteld is de bezorging binnen Oosterhout helemaal gratis!
’t Kaaspunt  |  tel.: 0162 – 46 52 75 | [email protected] 

 

Nuttig&n maakt speciale bezorgmenu’s

Van dinsdag t/m zaterdag maakt Sylvia van Nuttig&n speciale bezorgmenu’s. Verse maaltijden die bestaan uit drie gangen en die je eenvoudig in de magnetron kunt opwarmen. De menu’s kosten 10,50 euro per persoon per dag inclusief bezorging binnen Oosterhout. Je dient een dag vooraf te bestellen zodat er niet teveel wordt ingekocht. Kijk op de Facebookpagina van Nuttig&n voor het menu van deze week.
Nuttig&n | tel.: 0162 – 76 90 80 | [email protected]

 

Troost & Leut bezorgt nu ook thuis

Inge en Laura van Troost & Leut op de Kerkstraat hebben besloten om de openingstijden van hun winkel voorlopig aan te passen. Zij zijn van maandag t/m zaterdag open van 9.30 tot 12.00 uur. Daarnaast leveren zij tijdelijk ook aan huis volgens de richtlijnen van het RIVM. Mail je bestelling naar [email protected] of geef je bestelling door op 0162-490558 of 06-51664406. Zij bezorgen het dan zsm bij je thuis!
Troost & Leut | Kerkstraat 5 | tel.: 0162  – 49 05 58

 

Bakker Bart bezorgdienst al vanaf 8 uur

De winkel van Bakker Bart aan de Arendstraat is iedere dag al vanaf 6.00 uur open. Bezorgen doet Bakker Bart al vanaf 8.00 uur ’s morgens. Is je bestelling boven de 25 euro dan is bezorgen gratis, daaronder vragen zij 2,50 euro. Je kunt bestellen via de bestelsite, via thuisbezorgd.nl of telefonisch en je kunt zowel belegde broodjes als hele gesneden broden bestellen, maar bijvoorbeeld ook appelflappen en worstenbroodjes.
Bakker Bart | Arendstraat 19 | tel.: 0162 – 42 55 71

 

Het Verboden Rijk heeft fietskoerierdienst

Boekhandel Het Verboden Rijk heeft sinds kort een fietskoerierdienst. Koerier Danny komt dan met zijn fiets of tandem graag jouw boeken en puzzels bij je bezorgen. Betaling doe je eenvoudig vooraf met een tikkie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwste boek ‘ZON’ van Lucinda Riley in de serie De Zeven Zussen? Mail je boekbestelling door aan [email protected] of bel met de winkel 0162 – 43 03 28.
Het Verboden Rijk | Arendstraat 32 | tel.: 0162 – 43 03 28

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen