Kinderen die sparen worden beloond tijdens de Kinderspaarweken

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Als jouw kind voor 30 november 2020 geld op zijn of haar rekening van RegioBank stort, dan mag hij of zij een cadeautje gaan uitkiezen.

Kinderspaarweken

Het is belangrijk dat kinderen al vroeg leren omgaan met geld. Als kinderen op jonge leeftijd leren sparen, hebben zij er op latere leeftijd veel voordeel van. Weet jouw kind al hoe ze moeten sparen? Het moment om spaardoelen te bepalen, is ook een goed moment om al bestaande geldafspraken samen door te nemen. Hoe gaat het met zakgeld, belgeld of kleedgeld? Waar loopt je kind tegenaan? Waar kun je als ouder bij helpen? Door het onderwerp geld bespreekbaar te maken, weten kinderen dat ze met geldvragen altijd bij jou als ouder terecht kunnen. En dat is voor je kind heel belangrijk!

Cadeautje

Bij RegioBank Robbe en Finenzo staan de maanden oktober en november in het teken van de Kinderspaarweken. Als een kind voor 30 november 2020 geld op zijn of haar bestaande rekening van RegioBank stort, dan mag hij of zij een cadeautje komen uitkiezen. Daarvoor is een speciale cadeautafel ingericht. Omdat de RegioBank-vestiging aan het Bouwlingplein geen kasfunctie heeft, kunnen kinderen helaas niet met hun spaarpot binnen komen lopen. Het gespaarde bedrag moet worden overgemaakt. Na de girale storting kan een van de ouders een afspraak maken om met zijn of haar kind het cadeautje en een heus spaarcertificaat coronaproof op te komen halen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden