#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Bezorgen of afhalen bij Bakker Bart

Natuurlijk ben je met inachtneming van de coronaregels nog steeds welkom in de bakkerswinkel van Bakker Bart aan de Arendstraat. Als warme bakker blijven zij gewoon open om jou te voorzien van het lekkerste brood en banket. Er wordt wel gevraagd om zoveel mogelijk met PIN of contactloos te betalen. Daarnaast kun je ook eenvoudig en snel online bestellen en afhalen of laten bezorgen.
Bakker Bart Oosterhout | tel.: 0162 – 42 55 71 | DIRECT BESTELLEN

 

De lekkerste spareribs thuisbezorgd door D’n Bal

Het restaurant van Eeterij D’n Bal aan de Bakkerstraat zal voorlopig gesloten blijven. Maar gelukkig kun je de lekkerste spareribs van Oosterhout, Brabant en de rest van de wereld ook gewoon online bestellen! Of de allerlekkerste saté! En alle maaltijden worden dan keurig contactloos bij jou aan de deur bezorgd. Bestellen kan direct via de onderstaande link.
Eeterij d’n Bal | tel.: 0162 – 43 83 36 | DIRECT BESTELLEN

 

Thuis genieten samen met Eethuis R2B

Verwen jezelf met een heerlijke maaltijd van Eethuis R2B. Van lunch tot avondmaaltijd, ze komen het graag bij je bezorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van verse frietjes en snacks, stoofvlees, belegde broodjes, salades, soepen en smoothies? Uiteraard kun je in de Sint Janstraat, midden in het centrum, ook gewoon je maaltijden afhalen volgens de coronaregels.
Eethuis R2B | tel.: 0162 – 22 43 49 |  DIRECT BESTELLEN

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden