#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

De lekkerste tapas thuis van La Cantina

Op de menukaart van La Cantina staat een keur aan koude en warme tapas, soepen en enkele mooie wijnen. De bereiding op de Jospergrill geeft de gerechten een specifieke smaak en textuur. Je kunt er ook voor kiezen om je 4, 5 of 6 gangen te laten verrassen met Menu Salentein. En wie de gerechten online bestelt en zelf afhaalt, krijgt 10% korting,
Restaurant La Cantina | tel.: 0162 466 133 | DIRECT BESTELLEN

 

De Borrelbox van Restaurant de Vrijheid

Thuis genieten van al het lekkers uit de keuken van Restaurant de Vrijheid? Je hoeft helemaal niet te kiezen want zij hebben de Vrijheid BorrelBox, een maaltijdvullende box met diverse kleine hapjes uit de eigen keuken. Het enige dat je zelf moet doen is de soep opwarmen. Je dient minimaal 3 uur vooraf te bestellen via [email protected] of Whatsapp 0162-769001.

Restaurant de Vrijheid | tel.: 0162 76 90 01 | MEER INFORMATIE

 

De smaken van ByPascal bij jouw thuis

Je kunt nu ook thuis genieten van de smaken van Restaurant ByPascal. Je kunt kiezen tussen een speciaal 4 of 5 gangen Menu Drive of a la carte van een speciale menukaart via de onderstaande link. Gerechten kunnen worden bezorgd of worden afgehaald. Bestellen is enkel mogelijk via het telefoonnummer 0162-436248 tussen 10.00 en 21.00 uur.
Restaurant ByPascal | tel.: 0162 43 62 48 |  MEER INFORMATIE

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden