#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Heerlijke cadeautjes bij BonBon Chocolade

De koffiehoek bij BonBon Chocolade aan de Keiweg is wel gesloten, maar je kunt natuurlijk gewoon in de winkel terecht voor de allerlekkerste chocolade en lekkere cadeautjes. En uiteraard kun je nu alvast chocoladeletters of Kerstchocolade bestellen. Wil of durf je niet naar de winkel? Vanaf 10 euro bezorgt BonBon ook gratis en contactloos aan huis!
BonBon Chocolade | Keiweg 3A | tel.: 0162 – 789 002

 

Een mooi aquarium dankzij de Aquariumgek

Wil je een mooi ingericht aquarium? Ga dan eens kijken bij Sierviskwekerij Aquariumgek aan de Leijsenhoek. Met keuze uit meer dan 342 soorten vissen, veelal uit 1 van de 17 eigen kwekerijen. Je krijgt altijd een goed en vakkundig advies zodat je met een passende aankoop naar huis gaat. Het welzijn van de vissen staat voor Eduard en zijn team dan ook bovenaan!
Sierviskwekerij Aquariumgek | Leijsenhoek 51 | www.aquariumgekwebshop.nl

 

Goed geknipt dankzij Knip Scheer & Meer

Knip Scheer & meer is een groothandel in kappersbenodigdheden voor kappers en particulieren. Daarnaast beschikken zij over een eigen kapsalon aan de Laanstraat 2 en zijn zij dealer van iXXXi sieraden. Met een mondkapje op ben je welkom in de winkel, maar je kunt ook online bestellen. Tijdelijk is de verzending helemaal gratis!

Knip Scheer & Meer  |. Laanstraat 2  |  www.knipscheer.shop

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden