#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Vakkundig schadeherstel bij Hans van Mierlo

Bij Hans van Mierlo Autoschadebedrijf staat persoonlijke service nog voorop! In deze coronatijd halen zij graag je auto op locatie op. Je bent met inachtneming van de coronamaatregelen ook welkom in de vestiging op de Everdenberg. Alle zorg rondom de afwikkeling met de verzekering wordt uit handen genomen en je krijgt vier jaar garantie op alle reparaties!
Hans van Mierlo Autoschade  |  Everdenberg 99  |  www.hansvanmierlo.nl

 

Uitgerust wakker worden met Dreamland

Dreamland is de beddenspeciaalzaak aan de Leijsenhoek voor perfect slaapcomfort en deskundig advies over bedden, boxsprings, matrassen en kussens. Bij Dreamland vind je vele topmerken als Auping, Tempur, Nox, OptiSleep en Schramm. De vakkundige medewerkers helpen je graag persoonlijk zodat je iedere morgen uitgerust wakker kunt worden.
Dreamland Beddenspeciaalzaak  |  Leijsenhoek 34  | www.dream-land.nl

 

Showroomkorting bij Happy Outdoor Living

Nu alvast tuinmeubelen kopen voor de komende zomer? Dan kun je in de showroom van Happy Outdoor Living aan de Commandeurstraat (achter slagerij Paul van Gool) zeker slagen. En kies je voor een showroommodel, dan ontvang je ook nog eens 10% korting. Dat voordeel laat je toch niet liggen?

Happy Outdoor Living  |  Showroom ingang aan de Commandeurstraat  |  www.happyoutdoorliving.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden