#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Warme en tijdloze interieurs bij Victor Boeren

Victor Boeren is een gerenommeerde naam binnen Oosterhout die garant staat voor het realiseren van sfeervolle, gezellige, warme en tijdloze interieurs. Laat je verrassen in de geheel vernieuwde showroom naast het busstation. En je kunt je auto gratis parkeren op de eigen parkeerplaats aan de Mathildastraat.
Victor Boeren | Leijsenhoek 34 |  tel.: 0162 – 454 438 |  www.victorboeren.nl

 

Van Delft Verhuur voor een geslaagd feestje!

Bij Van Delft Verhuur kun je terecht voor tafels, stoelen, tapjes, barretjes, verwarmingen, tenten, serviesgoed, verlichting, decoraties… teveel om op te noemen! En omdat Van Delft Verhuur opereert met verschillende collega bedrijven uit de regio kunnen zij vrijwel aan al jouw feestwensen voldoen! Bel gerust voor de (coronaproof) mogelijkheden.
Van Delft Verhuur  |  tel.: 06 – 319 943 33  |  www.vandelftverhuur.nl

 

Tot in de plintjes geregeld bij PaDa Parketstudio

Op zoek naar een mooie vloer? PaDa Parketstudio helpt je te kiezen uit het enorme aanbod aan houten, laminaat en kunststof vloeren. Samen met eigenaar Dave kies je de vloer die past bij jouw smaak en woonsituatie. En zij zorgen ervoor dat je vloer perfect gelegd wordt. Zo ben je verzekerd van optimaal woongenot.

PaDa Parketstudio  |  Tempelierstraat 24  |  tel.: 0162 – 43 60 12  |  www.pada-parketstudio.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden