#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

PartsNL voor onderdelen en accessoires

Al bijna 30 jaar is PartsNL Oosterhout in het winkelcentrum Arendshof het vertrouwde adres voor kabeltjes, plugjes, onderdelen en andere accessoires. Naast de onderdelen voor huishoudelijke elektrische apparaten is de achterwand gevuld met een zeer uitgebreid arsenaal aan cartridges van alle denkbare merken en typenummers. En natuurlijk alles voorzien van deskundig advies en een vriendelijke service!
PartsNL Oosterhout | Winkelcentrum Arendshof 102 | tel.: 0162 – 45 65 01 | www.partsnl.nl

 

Gratis haal- en brengservice bij Autobedrijf Struijk

Autobedrijf Struijk is een universeel autobedrijf gevestigd aan de Kanaalstraat. Je kunt bij Wouter terecht voor elke vorm van onderhoud en reparaties aan alle automerken. Zij staan bekend om hun flexibiliteit, klantvriendelijkheid en betaalbare prijzen. Zo nemen ze alle zorg voor je auto uit handen. Daarnaast hebben is er tijdelijk een gratis haal- en brengservice voor iedereen die verplicht thuis zit en niet naar buiten wil of durft.
Autobedrijf Struijk | Kanaalstraat 15 | tel.: 0162 – 47 87 51 | www.autobedrijf-struijk.nl

 

Het Verboden Rijk heeft fietskoerierdienst

Boekhandel Het Verboden Rijk heeft sinds het begin van de coronacrisis een fietskoerierdienst. Koerier Danny komt dan met zijn fiets of tandem graag jouw boeken en puzzels bij je bezorgen. Betaling doe je eenvoudig vooraf met een tikkie en je bestelling kan ook nog leuk worden ingepakt, ook in decembersferen! Mail je boekbestelling door aan [email protected] of bel met de winkel 0162 – 43 03 28.
Het Verboden Rijk | Arendstraat 32 | tel.: 0162 – 43 03 28 | www.verbodenrijk.com

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden