#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

 

Kinderdagverblijf én BSO Het Toverstokje

Kinderdagverblijf Het Toverstokje kenmerkt zich door haar kleinschaligheid. Het voordeel van deze kleinschaligheid is dat er tussen kinderen en leid(st)ers een goede band ontstaat. Ook zijn de lijntjes met ouders hierdoor kort. Het is prettig voor kinderen, ouders en leid(st)ers als iedereen elkaar goed kent. De tuin, maar ook de groepsruimtes binnen zijn voorzien van natuurlijke materialen. Er is zelfs een kleine kinderboerderij waar de dieren worden verzorgd!
Kinderdagverblijf Het Toverstokje | tel.: 06 – 480 077 85 |  [email protected] | www.hettoverstokje.nl

 

Afhalen en bezorgen bij [email protected]

Alle warme dranken van Blendz Coffee op de Markt, (ja, ook de bekende koffiespecials!) en smoothies kunnen meegenomen worden voor thuis of voor tijdens een heerlijke herfstwandeling. Uiteraard met iets lekkers erbij! Voor een lekkere all day breakfastbag, een broodje, salade of panini kun je ook nog steeds bij Blendz terecht. Elke dag open tussen 9.30 en 16.00 uur voor coffee en Smoothie TO GO. En via de onderstaande link kun je direct bestellen voor bezorging of afhalen.
Blendz Coffee | Markt 24 | tel.: 0162 – 457 214 | KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN

 

Inzicht en bewustwording met KasKompas

Tijdens een training van KasKompas leren jongeren een kasboek bijhouden waarmee zij inzicht krijgen in hoe zij met hun geld omgaan. Invloeden van buitenaf worden besproken en ook wordt benoemd hoe deze effect hebben op het eigen uitgavenpatroon. Dit inzicht leidt tot het beter afwegen van voor- en nadelen en dus tot bewustere keuzes. Indien nodig worden eventueel aanwezige schulden ook meteen aangepakt. Aimée Langer biedt ondersteuning door inzicht te geven en bewustwording te creëren.
KasKompas | tel.: 06 – 280 535 69 | [email protected] | www.kaskompas.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden