Nieuwe winkel ’t Kaaspunt een pareltje op Winkelcentrum Arkendonk

Na bijna 20 jaar in het centrum te hebben gezeten, verhuisde ’t Kaaspunt vorige week naar Winkelcentrum Arkendonk. Oosterhout Nieuws nam een kijkje in de nieuwe winkel.

Van de Keiweg naar Arkendonk

Sinds vorige week heeft Winkelcentrum Arkendonk er een pareltje bij op het plein met de komst van een nieuwe delicatessenzaak. ’t Kaaspunt verhuisde namelijk van de binnenstad naar het winkelcentrum. De muren in leisteen en de koelingen in het zwart naast de bijzondere vloertegeltjes geven de winkel een bijzonder prettige, bijna Mediterraanse sfeer mee. “De winkel op de Keiweg was na 20 jaar toe aan een flinke opfrisbeurt. Dan sta je voor de keuze: gaan we hier verbouwen of beginnen we een hele nieuwe winkel. Het werd dat laatste.” Zo begint Patrick Schouten zijn verhaal. “Maar we hebben dan ook meteen een winkel laten bouwen met het oog op de toekomst. Met goede led-verlichting, een energiezuinige koeling en met ruimte voor een breder assortiment.”

Sfeervolle delicatessenwinkel

Patrick zijn ogen twinkelen van trots: “De basis van deze nieuwe winkel is donker. Hierdoor komen de kazen beter tot hun recht. Onze Hollandse kazen van Stompetoren, de beste Boerenkazen en natuurlijk onze eigen Oosterhouts Trots kaas. Die heeft 11 maanden gerijpt en is licht pikant met een kleine zoetige smaak.” In de nieuwe winkel kun je ook terecht voor ruime selectie wijn. Patrick: “Kaas en wijn zijn een match made in heaven! Naast de bekende soorten champagne en port hebben wij ook diverse soorten wijn waaronder ook drie eigen wijnen: Verdejo Cuvée, Riesling Auslese Cuvée en Garnacha Cuvée.”

Versgebrande nootjes en tapas

In de nieuwe winkel kun je nog veel meer lekkers vinden. “We hebben ook ruimte gemaakt voor een ruime keuze aan noten en zuidvruchten. De meeste soorten worden achterin de winkel dagelijks vers gebrand en gebakken. En in de koeling kun je heerlijke olijven, tapas en tapenades vinden. Eigenlijk alles om een gezellige avond compleet te maken!”. Wat zeker niet is veranderd is de kennis en kunde van Patrick en zijn team. Zij denken met je mee in een goede combinatie van delicatessen uit de winkel en geven graag een passend advies.

Sparen voor gratis producten

“Veel van onze vaste klanten sparen al mee voor gratis producten. Op hun elektronische spaarpas krijgen zij bij iedere bestede euro 1 punt bijgeschreven. Die punten kunnen ze inwisselen voor gratis producten uit onze winkel. Voor 100 punten krijgen ze bijvoorbeeld een bakje Oosterhoutse Mix en voor 300 punten een pond Stompetoren Kaas. Doorsparen voor een fles van onze eigen wijn kan natuurlijk ook!”. Heb je nog geen spaarkaart. Vraag er gerust om in onze winkel.” Ook voor klanten die hun boodschappen in de stad doen en nu ‘hun’ kaasboer in het centrum moeten missen heeft Patrick nog een goede tip: “Ons hele assortiment is ook in onze webshop te vinden. Wij bezorgen de lekkerste producten van Oosterhout ook graag bij de mensen thuis of op kantoor!”. Uiteraard wensen wij Patrick en zijn team veel succes met hun nieuwe winkel! Bekijk de fotoserie van de nieuwe winkel door links onder de foto te klikken op ‘fotoserie’.

LEZERSACTIE

Vandaag is Patrick Schouten van ’t Kaaspunt jarig en trakteert hij iedereen die in de winkel komt en minimaal 500 gram kaas koopt op iets lekkers. Maar alleen op donderdag 26 november en alleen als je hem feliciteert natuurlijk!

  • KLIK HIER voor de webshop van ’t Kaaspunt
  • ’t Kaaspunt | Arkendonk 46 | tel.: 0162 465 275 | [email protected] | www.kaaspunt.nl
  • Open van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag 9.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden