Business Post Oosterhout alweer 5 jaar hét postkantoor van Oosterhout

Foto: Business Post Oosterhout

Het is vandaag alweer precies vijf jaar geleden dat Noud en Gerry zijn gestart met Business Post Oosterhout.

Vijf jaar Business Post Oosterhout

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Noud Struijk en zijn vrouw Gerry Oomen begonnen aan een spannend avontuur. Noud: “We huurden een pand aan de Fazantstraat we kregen van PostNL een licentie om een Business Point locatie te starten in Oosterhout. De start van Business Post Oosterhout (BPO) was op 2 augustus 2016 een feit!” Sindsdien zit de groei er flink in. “De eerste maanden na de start werden er dagelijks ongeveer 6 containers pakketten en post afgevoerd. Tegenwoordig gaat er dagelijks gaat zo’n beetje het zeven- tot achtvoudige aan containers de deur uit!”

Hét postkantoor voor iedereen

Business Post Oosterhout is inmiddels niet meer weg te denken uit onze stad. Noud: “Voor de meeste mensen zijn wij inmiddels hét postkantoor van Oosterhout, zowel voor particulieren als bedrijven. Makkelijk bereikbaar en met gratis parkeren voor de deur.” Inmiddels zijn er ook ruim 400 postbussen geplaatst waardoor bedrijven al om 8.00 uur over hun post kunnen beschikken. Daarnaast verzorgt BPO ook de postdistributie voor een aantal Oosterhoutse bedrijven. Ook wanneer je maar 1 postzegel nodig hebt staan Noud en Gerry met hun team voor jou paraat.

Late afvoer van post

Noud: “Mensen komen van heinde en verre naar de Fazantstraat. Dat komt onder andere door onze late afvoer van post. Alle brieven en pakketten die voor 18.30 uur bij ons worden aangeboden gaan nog mee met PostNL. Daarmee hebben we de laatste afvoer in de regio. Dat is natuurlijk erg fijn voor bedrijven en kleinere webshops, maar ook goed om te weten wanneer je zelf een pakketje wilt versturen dat ergens de volgende dag nog moet zijn.” Business Post Oosterhout is een postkantoor waar service nog bestaat en waar altijd dat extra stapje wordt gezet, zelfs wanneer je als klant daar niet specifiek om vraagt.

Cadeautje voor alle klanten

Noud  “Naast het afhalen en brengen van pakketjes kun je bij ons ook terecht voor aangetekende poststukken, verzenddozen, en inpakmateriaal of alle RDW handelingen zoals tenaamstelling, schorsing of opheffen schorsing van motorvoertuigen, aanhangers, caravans, tractoren.” Natuurlijk feliciteren wij Noud, Gerry en hun team met hun 5-jarige jubileum. En wie jarig is trakteert! Noud: “Wij hebben vandaag voor alle klanten die bij ons komen een fantastische verrassing!” Je vindt BPO aan de Fazantstraat 19.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden