[VACATURE] Slaapadviseur bij beddenspeciaalzaak Dreamland

Foto: Beddenspeciaalzaak Dreamland

Beddenspeciaalzaak Dreamland aan de Leijsenhoek is op zoek naar een Slaapadviseur om het team te versterken en die mee wil groeien.

Beddenspeciaalzaak Dreamland

Dreamland is al ruim 37 jaar dé beddenspeciaalzaak in de regio Oosterhout. Sinds eind 2019 kun je Dreamland vinden aan de Leijsenhoek, naast het busstation, in hetzelfde pand als waarin Victor Boeren Wonen zit. Er werkt een klein maar hecht team bij Dreamland dat ervoor zorgt dat iedereen weer uitgerust wakker kan worden na een gedegen persoonlijk slaapadvies. Naast bedden en boxsprings van onder andere Auping, Tempur, Pullman, Nox en Schramm kun je bij Dreamland ook terecht voor matrassen, bedtextiel en kussens. Dreamland heeft maar liefst 40 topmerken op het gebied van bedden en slaapcomfort!

Vacature Slaapadviseur

Ter uitbreiding van haar team zoekt Dreamland een adviseur voor in de winkel, die ook bereid is om af en toe de handen uit de mouwen te steken om mee te bezorgen. Ervaring in de woonbranche is een pré, maar zeker geen must. Je bent communicatief vaardig en voorziet klanten van een eerlijk, onafhankelijk en passend advies om iedere ochtend weer uitgerust wakker te worden, ongeacht de grootte van de portemonnee. Of dat nu gaat om een compleet bed met bodem en matras, een nieuw hoofdkussen of een mooi, nieuw dekbedovertrek. Je hebt de ambitie om intern te worden opgeleid als slaapadviseur, bent bereid trainingen te volgen en begrijpt waar de werkelijke klantbehoefte ligt. Bij voorkeur woon je in Oosterhout of de directe omgeving en vind je het geen probleem om ook op zaterdag, koopzondagen en feestdagen te werken.

Iets voor jou?

Dreamland biedt de ideale kandidaat afwisselende baan van 37 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Uiteraard krijg je 25 vrije dagen per jaar persoonlijke coaching en mag je diverse trainingen en cursussen volgen om jezelf verder te ontwikkelen als slaapadviseur. Daarnaast kent Dreamland een goede pensioenregeling en mogelijkheden om flexibel te werken. Ben jij de nieuwe Slaapadviseur die Dreamland zoekt? Stuur dan je motivatie en uitgebreide CV per mail aan [email protected]. Je kunt ook naar dit adres mailen voor meer informatie.

  • www.dream-land.nl
  • Dreamland is te vinden aan de Leijsenhoek 34, naast het busstation
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen