Schoen zetten voor 18-plussers populair bij Mitra op Schapendries

Foto: Mitra Nieuwkoop

Dat schoentje zetten alleen voorbehouden is aan kinderen is achterhaald. Deze week konden 18-plussers hun schoen zetten bij Mitra Nieuwkoop.

Schoen zetten

Maar liefst 54 schoenen werden er in de drankenspeciaalzaak aan het Schapendries in het centrum gezet. Sommige waren voorzien van een mooie tekening, een appel voor Ozosnel of zelfs een biertje voor de Pieten. Erik Nieuwkoop van Mitra Nieuwkoop: “We zijn erg verrast door de hoeveelheid schoenen die de afgelopen week werden gezet! In onze hoek met cadeaupakketten staat het aardig vol! We wilden een ludieke actie in de winkel en hebben deze actie via onze Facebookpagina gecommuniceerd. We kregen zelfs berichten uit het buitenland of de schoen ook digitaal gezet kon worden!”

Gevulde schoenen

Erik gaat verder: “Mensen kwamen heel enthousiast binnen met hun schoen en vertelden dat het al zo lang geleden was dat ze hun schoen hadden gezet, dat ze niet zeker meer wisten of de Sint nog wel wist wie ze zijn. Maar Sinterklaas heeft iedereen in zijn grote boek staan, jong en oud. Dus is hij vannacht met zijn Pieten langsgekomen en hebben ze de schoenen gevuld, zo heb ik vanmorgen vroeg gezien. Iedereen die zijn schoen heeft gezet kan deze vandaag, morgen of maandag komen ophalen. En natuurlijk kunnen ze dan ook meteen iets lekkers meenemen voor in de zak of onder de boom!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen