Sandra Collin geeft gratis ademconsults voor een goede gezondheid

Foto: Pixabay License / JillWellington

Zaterdag 18 juni kun je tussen 10.00 en 18.00 uur bij Gezondheidscentrum Oosterhout terecht voor een gratis ademconsult.

Slecht ademhalen

Sandra Collin, gecertificeerd ademtherapeut: “Veel mensen ademen vaak niet optimaal. We ademen vaak kort, oppervlakkig, te veel, te snel. Dit kan consequenties hebben voor onze gezondheid.” Sandra heeft een praktijk voor ademtherapie en coaching in het Gezondheidscentrum Oosterhout. Ze geeft hier tips en technieken voor ademhaling bij o.a. angst, stress, slaapproblemen, snurken en burnout. Sandra: “Klachten die ook het gevolg kunnen zijn van een disfunctionele ademhaling zijn hoofdpijn, astma, hooikoorts, hoge bloeddruk. De oorzaak is meestal stress.”

Ademhalingsoefeningen

Sandra gaat verder: “Met simpele ademhalingsoefeningen is al innerlijke rust te bewerkstelligen. Ontspanning geeft het lichaam de kans te resetten en te herstellen. Ook zijn er ademhalingsoefeningen voor meer energie, focus en voor een betere nachtrust. En… ademen doe je toch al!” Ben je benieuwd of jij effectief ademt? Wil je weten hoe jij met je ademhaling stress en emoties kunt reguleren en je gezondheid kunt verbeteren? Sandra geeft op zaterdag 18 juni tussen 10.00 uur en 16.00 uur kosteloos ademconsults.

Meer informatie

De gratis ademconsults zijn zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 16.00 uur kosteloos bij Gezondheidscentrum Oosterhout, te bereiken via de ingang van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7. Je kunt je aanmelden door te bellen naar 06 – 239 188 10 of door een mail te sturen naar [email protected] Kijk voor meer info op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen