Oosterhouter Martin Pors neemt Zuivelhoeve winkel over

Foto: Zuivelhoeve Oosterhout

Vandaag heropent de Zuivelhoeve winkel in de Arendstraat, schuin tegenover C&A, met Oosterhouter Martin Pors als nieuwe eigenaar.

Zuivelhoeve Oosterhout

Na een verbouwing van drie dagen heropent vandaag de Zuivelhoeve winkel weer haar deuren. De afgelopen dagen is er een en andere veranderd en is onder andere het assortiment aangepast. Maar dat is niet het enige dat is veranderd. Benjamin en Rachel, die de winkel ruim anderhalf jaar geleden openden, maken plaats voor de nieuwe eigenaar Marin Pors. Benjamin en Rachel gaan zich nu volledig focussen op hun andere zaak in Bergen op Zoom.

Nieuwe eigenaar Martin Pors

Martin Pors woont in Oosterhout en werkte vroeger al in verschillende kaaszaken in regio Rotterdam, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Pas toen hij in Oosterhout kwam wonen, liep hij tegen het concept van de Zuivelhoeve aan. Martin: “Ik was meteen enthousiast en heb toen een open sollicitatie gestuurd naar de Zuivelhoeve. De eigenaresse nam al snel contact met me op en nodigde me uit op het hoofdkantoor. Daar hoorde ik dat deze winkel te koop stond”.

Advies voor wat lekkers

Sindsdien is het balletje gaan rollen en nu is hij dus trotse eigenaar van de winkel in het centrum van Oosterhout. Een jongensdroom die uitkomt, zo vertelt hij. Met zijn enthousiasme voor kaas hoopt hij iedereen van goed advies te kunnen voorzien. “Mensen kunnen met al hun vragen bij me terecht. Wil je de perfecte kaasplank samenstellen? Daar heb ik genoeg ideeën over. En natuurlijk adviseer ik je ook graag over de wijn die je daarbij kan schenken.”

Ook voor dagelijkse boodschappen

Hij begrijpt dat mensen denken dat de Zuivelhoeve bekend staat als een winkel voor luxe producten. Maar hij wil met het nieuwe assortiment ook een andere kant laten zien: “Ook voor de wekelijkse boodschappen kan je bij ons terecht. Onze kaas van het huis is bijvoorbeeld goedkoper dan de supermarkt, en wordt vers voor je afgesneden.” Martin hoopt dan ook dat de klanten niet alleen komen voor de producten, maar ook zeker voor de sfeer. “Ik zie jullie graag in de winkel! En profiteer direct, want tot en met zaterdag 19 augustus lopen er verschillende openingsacties.” Zie de flyer onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen