Altijd prijs tijdens feestweek bij Schoenmakerij ‘t Ambacht

Foto: Schoen- en Sleutelmakerij 't Ambacht

Het is alweer 12,5 jaar geleden dat Eva en Johan Vastré Schoenmakerij en Sleutelservice ’t Ambacht overnamen. Alle reden voor een feestje!

Schoen- en sleutelmakerij ‘t Ambacht

In het eerste weekend van september is het precies 12,5 jaar geleden dat Eva en Johan Vastré Schoenmakerij en Sleutelservice ’t Ambacht overnamen. Iedere Oosterhouter kent wel de bekende schoen- en sleutelservice bij de ingang van Winkelcentrum Arendshof aan de Heuvelzijde. “We namen de zaak over van Joek de Kok in 2011 nadat hij het eerder van Frans Klerkx had overgenomen. Wist je dat dit de oudste schoenmakerij van Oosterhout is?” zo begin Eva haar verhaal. “Nog steeds weten mensen de weg naar de schoenmaker te vinden voor nieuwe hakken of een nieuwe zool. En natuurlijk maken we ook sleutels bij in alle denkbare soorten, waaronder ook vrijwel alle moderne autosleutels. En vanwege ons koperen jubileum van 12,5 jaar hebben we volgende week een hele week feest in onze winkel met diverse leuke aanbiedingen!” zo vult Johan haar enthousiast aan.

Gratis sleutelhanger met je eigen naam

Heb jij dus schoenen die je wel een tweede ronde gunt of heb je extra sleutels nodig, dan is de week van maandag 28 augustus tot en met zaterdag 2 september het beste moment om eens bij ’t Ambacht langs te gaan. Eva: “Iedereen die in onze feestweek een sleutel laat bijmaken ontvangt van ons een mooie lederen sleutelhanger. Wanneer ze op vrijdag 1 of zaterdag 2 september met die sleutelhanger terugkomen naar onze winkel kunnen ze die gratis laten lasergraveren. Zo hebben mensen een blijvend persoonlijk cadeautje vanwege ons jubileum. En datzelfde geldt ook voor iedereen die in onze feestweek een Secrid Pasjeshouder/portemonnee koopt. Ook die kunnen ze in het weekend van 1 en 2 september gratis laten lasergraveren. Leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk als cadeautje, bijvoorbeeld voor een verjaardag of alvast voor december!”

Altijd prijs!

“Daarnaast hebben we voor alle kinderen een ballon en mag iedere klant op vrijdag en zaterdag grabbelen in een bak met sleutels en 1 sleutel uitkiezen. In de winkel staan 4 kastjes en wanneer het slot opengaat met jouw sleutel, dan krijg je de prijs die in het kastje zit! En daar zitten naast leuke prijzen uit onze eigen winkel ook enkele lunchbonnen van diverse Oosterhoutse horecabedrijven tussen!”, zo gaat Johan verder. Eva: “We hebben heel veel prijsjes, de kans dat je wat wint is erg groot! En wie jarig is trakteert, dus heeft iedereen altijd prijs! Op vrijdag en zaterdag krijgen al onze klanten namelijk 12,5% directe kassakorting op alle aankopen!” Neem deze week dus zeker een kijkje bij Schoenmakerij en Sleutelservice ’t Ambacht en geniet van het jubileumvoordeel!

  • Schoenmakerij en Sleutelservice ’t Ambacht, Arendshof 37
  • www.schoenmakerij-t-ambacht.nl

  • Buitengesloten? Bel dan 24/7 met 06 – 173 405 63
  • Dit artikel wordt je mede aangeboden door Schoen- en Sleutelmakerij ’t Ambacht
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen