Informatieve Ladies Health Night op herhaling bij Broeders Gezondheidswinkel

Foto: Broeders Gezondheidswinkel

Op donderdagavond 28 september organiseert Broeders Gezondheidswinkel in haar winkel weer een Ladies Health Night.

Ladies Health Night

Wil je meer leren over gezondheid en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, dan is deze leuke avond bomvol leerzame informatie iets voor jou. Onder het genot van een gezond maar feestelijk drankje starten we de avond bij Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in het centrum. De avond is opgedeeld in 3 onderdelen met 3 groepjes die doorwisselen.

Drie sessies

Tijdens de kookdemonstratie van natuurvoedingschef Marion Pluimes neemt ze je mee in het koken met biologische, vegetarische en vooral gezonde voeding. En natuurlijk kun je van alles proeven. Tijdens de supermarktsafari zal Marte Roemeling van Food for Mood je uitleggen waar je op kunt letten om te zorgen dat je niet misleid wordt in de supermarkt, maar juist gezonde voeding koopt. Hélène Melis van Broeders Gezondheidswinkel heeft al jaren ervaring op het gebied van vitamines en voedingssupplementen en kan je dus als geen ander adviseren over de basissuppletie die een goede ondersteuning bieden in dit hectische drukke leven.

Meer informatie

De Ladies Health Night is op donderdag 28 september vanaf 19.00 uur, deuren open vanaf 18.45 uur. Tijdens de avond krijg je een hapje en een drankje en na afloop een goed gevulde goodiebag. Meld je direct aan via de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen