Zorgeloos slapen voor nu en later

Foto: Dreamland

Steeds vaker zoeken mensen naar hoog-laag boxsprings. Robbert Eikhout van Dreamland vertelt ons er alles over.

Hoog-Laag bedden en boxsprings

Mensen benutten hun bed voor veel meer dan alleen slapen, zoals lezen, televisie kijken en ontspannen. Elektrisch verstelbare bedbodems bieden comfort en gemak voor deze activiteiten. Recentelijk is er echter een nieuwe variant van deze bedden op de markt gekomen: de hoog-laag boxprings. Robbert Eikhout van Dreamland legt uit: “Hoog-laag bedden kunnen op diverse manieren aangepast worden om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen. Het voornaamste kenmerk van deze bedden is hun verstelbaarheid in hoogte. Dit maakt hoog-laag bedden ideaal voor wie zelfstandig ouder wil worden en langer in zijn of haar eigen huis wil blijven wonen. Ze bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om het bed gemakkelijk op te maken of eronder te stofzuigen.”

Ideaal voor zorgverleners

Het feit dat dit bed in hoogte verstelbaar is, maakt het tevens de ideale keuze voor toekomstige behoeften. Robbert legt uit: “In de toekomst, als zorg nodig zou zijn, gebeurt het vaak dat er een thuiszorgbed in de woonkamer wordt geplaatst. Deze bedden zijn meestal niet zo heel erg mooi en passen vaak niet goed in de woonkamer. Met een hoog-laag bed in je slaapkamer kunnen zorgverleners je echter gemakkelijk verzorgen, allemaal in je vertrouwde omgeving. Daarnaast kunnen ze op een ergonomische manier hun werk doen. Bovendien kun je met dit bed je houding aanpassen en de hoogte wijzigen, wat zorgt voor een optimale slaap- en rustpositie, wat het herstel kan bevorderen. Een hoog-laag bed geeft je ook de mogelijkheid om zelfstandig in en uit bed te stappen, waardoor je langer onafhankelijk blijft van anderen.”

Mooie aanwinst in je slaapkamer

Bij Dreamland is het mogelijk om een hoog-laag bed volledig op maat samen te stellen. Robbert legt uit: “Je hebt de vrijheid om te kiezen uit onze uitgebreide stoffencollectie voor de boxspring en het hoofdbord. Op dit moment bieden de merken Nox en Magnitude boxsprings aan met het breedste assortiment aan stoffen, kleuren en hoofdborden. Deze is vervolgens te combineren met een matras van een ander merk als deze beter bij u past voor de optimale ondersteuning van uw lichaam. Wij passen het bed volledig aan jouw wensen aan. Bijvoorbeeld, in het geval van een tweepersoonsbed, kun je ervoor kiezen om de linkerhelft van het bed uit te rusten met alle functies van een hoog-laag bed, terwijl de rechterhelft alleen een elektrisch verstelbaar hoofdeinde heeft.”

Goed advies is goud waard

Het is essentieel om het juiste advies te krijgen. Robbert legt uit: “Onze gespecialiseerde medewerkers hebben grondige kennis van de beschikbare opties en kunnen je daarom persoonlijk adviseren over welke mogelijkheden het meest geschikt zijn voor jouw situatie. We nemen factoren zoals lichaamsbouw, slaapgewoonten en jouw toekomstige behoeften in overweging. Natuurlijk houden we ook rekening met je budget, zodat alles naadloos op elkaar aansluit.”

Uitmuntende service

Het gebrek aan persoonlijk advies is vaak een struikelblok bij online aankopen. Robbert merkt op: “Mensen denken soms dat ze gemakkelijk online een bed kunnen kopen vanwege de overvloed aan advertenties. Echter, het is cruciaal om een bed te kiezen dat perfect aansluit op de specifieke behoeften van de gebruiker. Als er één aankoop is waar service en advies van doorslaggevend belang zijn, dan is het wel bij de aanschaf van een bed. Een bed is een investering voor de lange termijn, en een matras gaat meestal 8 tot 10 jaar mee. Bovendien zijn onze bedden niet duurder dan die online verkrijgbaar zijn, en we blijven altijd beschikbaar voor ondersteuning na de aankoop. Bijvoorbeeld, als je ooit iets met het bed is of wanneer er vragen zijn over de functies en werking van het bed, staan we klaar om persoonlijke uitleg te geven. Ook zijn we zo bij je thuis wanneer dit prettiger is. Er zijn dus tal van redenen om vrijblijvend onze showroom te bezoeken en je te laten adviseren over de mogelijkheden voor toekomstig slaapcomfort en welzijn!” Op zondag 29 oktober is Dreamland ook geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

  • KLIK HIER voor meer informatie
  • Dreamland, Leijsenhoek 34 (naast het busstation), tel.: 0162-428802
  • www.dream-land.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Dreamland
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen