Professionele gourmetpakketten uit de keuken van De Kloek

Frank van Gurp
Frank van Gurp
Foto: Oosterhout Nieuws

Sinds begin dit jaar zit cateringbedrijf Kitchen Staff in de keuken bij Café de Kloek. We maken kennis met eigenaar Frank van Gurp.

Kitchen Staff

Ongeveer 11 jaar geleden begon Frank van Gurp zijn carrière als chef-kok bij restaurant Tivoli in Oudenbosch. Zo’n vijf jaar geleden zette hij de stap om zelfstandig te worden en richtte hij een uitzendbureau op voor horecamedewerkers. Tijdens de corona-pandemie was er echter een verminderde vraag naar horecapersoneel vanwege de tijdelijke sluiting van veel gelegenheden. Dit leidde ertoe dat Frank besloot om naast het uitzendbureau ook een cateringbedrijf in Oudenbosch te starten. Frank vertelt: “Een van onze grootste klanten was een crematorium waar we duizenden belegde broodjes per week mochten leveren. Op het moment dat we deze klant kwijtraakten heb ik mijn compagnon begin dit jaar uitgekocht en is Kitchen Staff verhuisd van Oudenbosch naar Oosterhout.”

Café de Kloek

In de tussentijd raakte Frank betrokken bij Café de Kloek aan de Leijsenhoek. Een vriend van hem had het pand gekocht, maar het vereiste een grondige verbouwing en renovatie. Aanvankelijk werd Frank gevraagd om mee te denken over het nieuwe concept voor de vernieuwde Kloek. Frank: “Ik was gevraagd om mee te denken over het nieuwe concept dat in de nieuwe Kloek zou moeten komen. Maar toen ik daar eenmaal mee bezig was en enthousiast werd, heb ik besloten om het zelf op te gaan pakken!” Door de ruimte efficiënt te benutten, kunnen ze de zaal in verschillende delen inrichten. Dit maakt het mogelijk om zowel intieme feestjes te organiseren vanaf 40 personen als diners vanaf 20 personen. Frank: “Maar ook voor twee feesten van 100 man of één groot feest met 250 bezoekers draaien wij de hand niet om! Kom tijdens Elluf Elluf maar eens kijken hoe gezellig het bij ons kan zijn!”

Alles uit eigen keuken

En dus combineert Frank het runnen van een café met de feestzalen, een cateringbedrijf met professionele keuken en een horeca uitzendbureau. En dat alles vanuit een filosofie dat alleen het allerbeste goed genoeg is. Bij Kitchen Staff wordt daarom alles in de eigen keuken naast Café de Kloek gemaakt. Van bitterballen tot wildpaté, vrijwel alles is mogelijk. Afgelopen zomer verzorgden ze barbecues op locatie voor zowel particulieren als bedrijven, met de beste kwaliteit vlees, heerlijke sauzen en vers stokbrood. Dit leidde tot de vraag of ze dezelfde kwaliteit in de winter konden leveren, en daarom hebben ze onlangs complete schotels voor fondue en gourmet aan hun assortiment toegevoegd, perfect voor Sinterklaasavond, Kerstmis of Oud & Nieuw.

De lekkerste gourmetpakketten

Frank: “Als traiteur bieden wij ook de heerlijkste kreeftensoep en een smakelijke kalfsjus, allemaal bereid in onze eigen keuken. Wanneer je op vrijdag of zaterdag wilt afhalen, dan dien je je bestelling uiterlijk de woensdag daarvoor doorgeven. En anders kun je uiterlijk vrijdag bestellen voor het afhalen de week daarna. Geen tijd om langs te komen? Dan is gekoelde bezorging binnen heel Oosterhout mogelijk voor slechts 5 euro. Voor Kerstbestellingen geldt dat deze uiterlijk 16 december doorgeven dienen te zijn, dan zorgen wij ervoor dat alles op 24 december kan worden afgehaald. Zo wordt eten tijdens de feestdagen heel erg makkelijk, maar vooral heel erg lekker!” Kijk voor meer informatie of om direct te bestellen op de onderstaande link.

  • kitchen-staff.nl
  • Kitchen Staff, Leijsenhoek 6, tel.: 06 – 30547404
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Kitchen Staff
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen