Nena’s Pets, jouw ruitersport en huisdierspecialist

Foto: Nena’s Dogs & Horses

[advertorial] Natuurlijk wil je het beste voor je hond, kat, vogel, knaagdier of paard. Hoog tijd dus om kennis te maken met Nena’s Pets & Horses!

Nena’s Pets & Horses

Nena’s Pets & Horses is dé regionale dierenspeciaalzaak met het breedste assortiment voor jouw huisdier.  We maken kennis met eigenaresse Agnes Laay: “Wij zijn ons bedrijf begonnen vanuit de overtuiging dat er in onze branche te veel nadruk lag op marges en snelle verkoop, in plaats van op passie en kennis. Dat is waarom wij uitsluitend werken met deskundig personeel en streven naar het allerbeste resultaat voor jouw hond of kat. Zo kun je weloverwogen keuzes maken met ons onafhankelijke en goed onderbouwde advies.”

Onafhankelijk advies

Agnes: “Omdat al onze producten uitvoerig getest kunnen we snel inspelen op eventuele gezondheidsproblemen. Voor vrijblijvend en deskundig advies over hoogwaardige voeding, veilig slapen en alle dierenbenodigdheden staan wij uiteraard graag voor je klaar. Ons team heeft een brede kennis opgedaan met talloze opleidingen, cursussen en praktijkervaring, waaronder bij de dierenarts. Zij beantwoorden vragen via de chat op onze website, maar je kunt natuurlijk ook bellen of mailen. Ontdek alles wat je nodig hebt in onze uitgebreide webshop of kom langs in een van onze twee winkels. Je bent meer dan welkom!

  • www.nenaspets.nl
  • Nena’s Pets & Horses, Parelplein 8 in Rijswijk (NB) en Nieuwe Es 155-157 in Sleeuwijk, tel.: 0183-702413
  • Deze adverorial is mede mogelijk gemaakt door Nena’s Pets & Horses
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen