Krijgt De Beren dankzij jou een nieuwe kok, dan eet jij een half jaar gratis!

Foto: De Beren Oosterhout

Help jij De Beren Oosterhout aan een goede nieuwe kok? Dan eet je een half jaar lang gratis bij Restaurant De Beren op de Markt!

Eet een half jaar gratis bij De Beren!

Openstaande vacatures in de horeca zorgen voor creatieve oplossingen. Erik Oomes van De Beren Oosterhout kan er over meepraten: “Helaas kunnen we in ons restaurant De Beren aan de Markt in Oosterhout op bepaalde momenten niet meer alle reserveringen accepteren. Er is dan nog wel voldoende ruimte vrij in ons restaurant, maar we kunnen met de huidige keukenbezetting gewoon niet meer gerechten bereiden. Sinds enkele weken is Hans Jochems doorgegroeid van manager in het restaurant naar manager in de keuken. Geregeld is het voor hem een puzzel om de bezetting rond te krijgen. Vanwege natuurlijk personeelsverloop zijn er namelijk enkele vacatures ontstaan binnen onze keuken. Help jij ons aan een nieuwe zelfstandig werkende kok, dan betalen wij een half jaar jouw rekening bij De Beren Oosterhout*!”

Vacature zelfstandig werkende kok

Erik vertelt aan welke eisen de nieuwe kok zal moeten voldoen: “Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok die gerechten kan bereiden volgens onze vaste recepturen en kwaliteitsnormen. Hij of zij moet met de nodige ervaring in staat zijn om onze keuken efficiënt te organiseren en te coördineren. Onze nieuwe kok komt te werken in een jong, enthousiast en divers team van harde werkers en moet niet bang zijn om in de hectiek van onze keuken te werken. Het aantal werkuren is in overleg en wij streven ernaar om ieder weekend tenminste 1 dag vrij te geven. Bovendien kun je als kok binnen De Beren interne opleidingen volgen om verder te groeien.” Heb jij passie voor koken en ben je klaar voor een nieuwe culinaire uitdaging? Solliciteer dan nu op de link onderaan dit artikel te klikken.

Vacatures schoonmaak en bediening

Erik gaat verder: “Daarnaast willen we graag op korte termijn ook ons winterterras weer in gebruik gaan nemen. Naast de openstaande vacature voor een nieuwe kok, hebben we daarom ook vacatures open staan voor enthousiaste teamleden in de schoonmaak en bediening. Bij voorkeur ontvangen we sollicitaties van kandidaten die beschikbaar zijn in de weekenden, maar dankzij onze flexibele werktijden is het ook mogelijk om overdag en op doordeweekse dagen te werken. Het exacte aantal uren kan in overleg worden bepaald.” Iets voor jou? Klik dan op de tweede link onderaan dit artikel. De actie met het half jaar gratis eten is overigens niet geldig op de vacatures voor schoonmaak en bediening.

Op Eerste en Tweede Kerstdag is De Beren Oosterhout vanaf 16.00 uur geopend. Er zijn nog enkele plekken vrij en je kunt HIER reserveren.

  • KLIK HIER om te solliciteren als zelfstandig werkende kok
  • KLIK HIER om te solliciteren voor bediening en schoonmaak
  • Restaurant De Beren, Markt 22, tel.: 0162 – 464 734
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door De Beren Oosterhout

* = Een half jaar gratis eten bij De Beren bestaat uit 6 maanden lang iedere maand 1 keer een hoofdgerecht naar keuze voor 2 personen bij Restaurant De Beren aan de Markt in Oosterhout, drankjes uitgezonderd. Je ontvangt deze beloning uitsluitend wanneer de nieuwe kok die jij hebt aangedragen de volledige proeftijd van 2 maanden goed is doorgekomen. Deze prijs is niet inwisselbaar voor geld. Vraag naar de volledige voorwaarden bij Erik Oomes van De Beren Oosterhout.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen